Te grote verpakking bij kleinebestelling.
Een eerlijke aanbieding doen en niet een verkeerde indruk wekken
Pluspunten
Prijzen en snelle levering.
VerbeterpuntenDoos is niet discreet. Staat groot drankdozijn op. Tenminste ik vond niet zo prettig dat derde (bezorger en Primera personeel) makkelijk de inhoud kon weten.
Pluspunten
Fijn bedrijf erg tevreden
Pluspunten
snelle bezorging!! als de brandy Veterano in de aanbieding is ,en ik raak er doorheen ,bestel ik er weer 12 ( 1 dozijn)
Verbeterpuntengoed zo doorgaan!!
Pluspunten
groot assortiment interessante aanbiedingen goede prijzen goede klachtenafhandeling
Verbeterpuntenkan ik niet bedenken
Pluspunten
Vaak goede aanbiedingen en een heel ruim assortiment.
Pluspunten
Lekker overzichtelijke site, met goede informatie & breed assortiment. Levering snel & goede communicatie. Week deal vind ik ook een meerwaarde
VerbeterpuntenDe verzend doos
Pluspunten
Vlotte goede service en goede producten!
Pluspunten
Lage prijs en groot assortiment. Flessen zijn zeer degelijk verpakt. Doos is na het uitpakken ook nog uitermate geschikt als verhuisdoos.
Pluspunten
goede webshop. goede communicatie na bestelling. Snelle levering
Pluspunten
Ze komen alle afspraken na!
Pluspunten
Snelle levertijd en prijs kwaliteitsverhouding zeer goed
VerbeterpuntenAls een klant eenmaal iets in zijn winkelmandje heb gedaan moet Drankdozijn het er NIET ongevraagd uit kunnen halen.
Pluspunten
Mijn favoriete internet winkel!
Pluspunten
bestellingen werken prima en worden netjes optijd geleverd. en de prijzen zijn altijd goed.
Verbeterpuntenkortingsbonnen
Pluspunten
Top geleverd één puntje probeer de verpakking aan te passen aan de bestelling doos was deze keer hetzelfde als eerdere bestelling van 12 flessen
Pluspunten
Hele snelle bezorging en mooi verpakt
Pluspunten
Brede collectie
Verbeterpuntenga zo door
12 Kombuisweg