Pluspunten
Leveren altijd goed en snel
Pluspunten
Veel voor weinig. Lekker lekker. De prijs is waar het om gaat de drank is overal hetzelfde. En met de prijs zit het hier goed!
Pluspunten
Ik was al langer op zoek naar de collectie en tot mijn grote verbazing kon ik hem direct bij jullie bestellen.
VerbeterpuntenIk heb dit voor een collectie gekocht dus irritant dat ik moet aangeven of het product voldeed aan mijn ervaring. (Misschien de enquete iets aanpassen).
Pluspunten
snel; prijzen ok
Pluspunten
Snelle levering, goede prijzen
Pluspunten
Snelle levering, producten netjes verpakt.
Pluspunten
bestelproces is makkelijk evenals de betaling en erg prettig dat je zelf kan kiezen wanneer er wordt bezorgd. geregeld leuke aanbiedingen.
Pluspunten
Klant Vriendelijk en goede service . Als was op tijd voor het feest. Top ga zo door
Pluspunten
Whiskey’s voor mooie prijzen
VerbeterpuntenKunnen jullie geen whiskeyproeverij / evenement organiseren of naar verwijzen?
Pluspunten
Geweldig snel geleverd makkelijk te bestellen Goede prijs
VerbeterpuntenNiet nodig perfect
Pluspunten
VerbeterpuntenVerkeerd product gekregen, toen ik er om vroeg was het ineens uitverkocht
Pluspunten
Pluspunten
Vertrouwd
VerbeterpuntenBetalen en afronden lukte me niet goed
Duidelijker vermelden productkenmerken. Mijn product bleek Engelse versie met zoetstof, in tegenstelling tot NL versie met suiker. Dat was een tegenvaller, ik had dat liever vooraf geweten.
Pluspunten
Netjes verpakt en snel geleverd!
Pluspunten
Groot aanbod, lage prijzen en prima service!
Het bedrag wat je moet uitgeven om de verzendkosten kwijt te schelden is voor mij persoonlijk hoog. Maar ik snap dat het zo georganiseerd is.
Pluspunten
Scherpe prijzen, snelle levering, uitstekende klantenservice. Kreeg vervangend duurder product toen oorspronkelijk bestelde fles niet meer leverbaar was.
12 Kombuisweg
Amsterdam 1041 AW