Pluspunten
Snelle afhandeling. Snelle terugkoppeling. Duidelijk over de levering. Keuzemogelijkheid voor thuis of afhaalpunt erg prettig
Pluspunten
Al een keer of 10 besteld bij DrankDozijn, keer op keer een vlekkeloze ervaring. Zeer lage prijzen (vergelijk maar met Gall), geweldig en zeer breed assortiment, bezorging is razendsnel en super secuur verpakt.
VerbeterpuntenVooralsnog onduidelijk hoe ik de producten op de website kan beoordelen, ik kan geen sterren invullen of reviews schrijven. Het is ook vervelend dat je heel snel telkens uit je account wordt gelogd, moet bij bijna elke bezoek aan de website opnieuw inloggen. Maar het meest irritante is dat hierdoor ook selecties die ik in mijn winkelmandje heb geplaatst ook verdwijnen, dit is al meerdere keren gebeurd. Heb ook anderen hierover horen klagen, ik kan me voorstellen dat er een hoop bestellingen hierdoor verloren gaan.
Pluspunten
Goed en snel geleverd
Pluspunten
Snel geleverd goeie prijs
Pluspunten
Alles goed geregeld
VerbeterpuntenWaarom moest ik laatste keer verzendkosten betalen en voorlaatste keer niet
Eine Service-Anfrage zur Änderung des Wunsch-Liefertermins wurde ignoriert. Ein Posten der bereits bezahlten Bestellung wurde vom Händler einfach einseitig storniert. Dies ist eine Verletzung des Kaufvertrages.
Pluspunten
Snel geleverd en heel netjes verpakt
Pluspunten
Niet te duur en snel geleverd. Zeker tot de volgende keer!
VerbeterpuntenVerzenden wat goedkoper maken. En voor twee flessen een kleinere doos gebruiken.
Pluspunten
Netjes ingepakt en snel geleverd.
VerbeterpuntenKleinere doos bij kleinere bestellingen?
Pluspunten
-Snelle levering -Goed, stevig en netjes verpakt
VerbeterpuntenMinder grote doos gebruiken voor maar twee flessen :)
Pluspunten
Mooi aanbod, uitstekende prijzen
Pluspunten
Ga zo door
Pluspunten
duidelijke website, soepel bestel- en leverproces
Verbeterpuntenteveel mailtjes over de mogelijke levertijd.
12 Kombuisweg
Amsterdam 1041 AW