Pluspunten
Heldere website, goede info en veel keuze.
VerbeterpuntenMeer verpakkingen op maat, deze verpakking was wel erg ruim voor 1 fles.
Pluspunten
Snelle levering tegen een goede prijs
VerbeterpuntenIk heb twee flessen besteld, maar kreeg een gigantische doos geleverd met plek voor veel meer flessen. Een kleinere doos had efficiënter geweest.
Pluspunten
Gewoon betrouwbaar
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteitverhouding, zorgvuldige verpakking en adequate levering
Pluspunten
Niks op aan te merken. ga zo door!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Mooie aanbiedingen en dat maakt het leuk en aantrekkelijk om bij jullie te kopen!
VerbeterpuntenNiks aan te merken
Pluspunten
Ze leveren altijd precies wat ze beloven. Dat lijkt logisch, maar ik heb dat ook wel eens anders meegemaakt... Top!
VerbeterpuntenNiets, gewoon zo doorgaan! :-)
Pluspunten
Heke snelle levering. Goede prijzen.
Pluspunten
Goede aanbiedingen duidelijke omschrijving wat er verwacht kan worden
VerbeterpuntenVerzendkosten vaste klanten voordeel
Pluspunten
Perfect service, snel en duidelujk communicatie. Bedankt
Pluspunten
Super goed dat er tussen kerst en oud en nieuw ook in de weekenden verzonden word daardoor had ik mijn bestelling nog voor de kerst binnen...
VerbeterpuntenMischien om dan toch iets te zeggen vond de doos erg groot voor 12 flessen drank.. had de helft kleiner gekund.
Pluspunten
Goedkoop, netjes en snel geleverd, top
VerbeterpuntenHet schuim in de verpakking is groot voor in mijn afvalbak
Pluspunten
Goede prijs en super snelle levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
gewoon goed !
Verbeterpuntenals je winkelwagen vult worden dozen aangemaakt, deze worden bij afrekenen niet automatisch samengevoegd tot volle dozen. Ook de optie samenvoegen leide niet tot dit resultaat. Verder is verpakking super degelijk.
12 Kombuisweg
Amsterdam 1041 AW