Pluspunten
Snelle en correcte levering
Geen grote doos gebruiken bij kleine bestellingen, zonde.
Pluspunten
Fijne collectie gins, snelle Levering, goed verpakt.
Pluspunten
Super snelle levering! Top wijntjes van een top bedrijf
Pluspunten
Groot assortiment, punctuele levering, correct gebruik van cookies, competitieve prijsstelling
Pluspunten
Net als alle andere bedrijven, bij de een is dit goedkoper, bij de andere weer iets anders. Het is maar net waar je naar op zoek bent.
Verbeterpunten****** grote doos (doos waarin 12 flessen passen) voor een bestelling van 3 flessen. Assortiment rum en cognac is kleiner dan andere online drankleveranciers. Om de beoordeling te kunnen versturen, moet ik mijn bestelde drank beoordelen. Helaas kan ik dat niet, de flessen waren een cadeau, ik drink geen whiskey.
Pluspunten
uitstekend aanbod voor een uitstekende prijs !
Pluspunten
Doen wat er beloofd wordt,keurig afgeleverd breekbare bestelling.
VerbeterpuntenMinder grote verpakking,kleinere hoeveelheid kan kleiner verpakt
Pluspunten
Goede tips, snelle levering, omdat bijna alles op voorraad ligt. Uit sympathie naar de slijter in het dorp, schaam ik mij een beetje.
VerbeterpuntenDie kan ik niet bedenken zo snel. Oja, het formaat verpakking mag wel wat meer afgestemd zijn op het formaat vd flessen. Ik kreeg een gigantische doos met 2 flessen.
Pluspunten
Prima prijs en assortiment.
Pluspunten
Scherpe prijzen en snelle levering.
VerbeterpuntenNog scherpere aanbiedingen.
Pluspunten
Keurige levering mooi op tijd.En top prijzen.
Pluspunten
Lage prijzen worden waar gemaakt
VerbeterpuntenBedrijf laten bezorgen dat de 'nu besteld, morgen in huis' voor Drankdozijn waarmaakt. PTT leverde een dag te laat. Of vragen aan klant wanneer het geleverd moet worden. Een slimme klant besteld op tijd en een dag is dan geen probleem. PTT in is dan weer een goede bezorger.
Pluspunten
Snel en duidelijk
Pluspunten
Altijd op tijd de levering. Scherpe prijzen.
De ene fles die ik had besteld zat wel in een mega grote doos. Hadden er zo nog zeker 10 meer bij gekund.
Pluspunten
De prijs kwaliteit verhouding is prima niets dan lof
VerbeterpuntenAls ik op maandag bestel en op woensdag geleverd wil hebben en er doodleuk een berichtje komt dat de bestelling een dag later komt vindt ik Dit een minpunt!!!!
12 Kombuisweg
Amsterdam 1041 AW