Pluspunten
Snelle levering en prima prijzen
Pluspunten
Snelle, correcte levering
VerbeterpuntenWerkelijk mensen!... 2 stuks 0.7 literflesjes in een giga-grote doos voor 24 stuks met een hele prop plastic erop? Dat kan en moet toch écht anders in deze tijd van millieubewust zijn.. .
Pluspunten
Altijd goede snelle levering.
Pluspunten
Heb eerste keer besteld maar was prima levering
Verbeterpuntengeen commentaar
Pluspunten
Snel, met uitstekende prijs/kwaliteit produkten
VerbeterpuntenNee hoor.
Pluspunten
Topbedrijf , kom ik zeker terug.
Verbeterpunten?
Pak de flessen wat compacter in . Zo een grote doos voor 3 flessen is erg overdreven
Pluspunten
VerbeterpuntenIk ontving 2 flessen in een doos waar 24 flessen in kunnen. Dat is waardeloos. Een enorme verspilling aan verpakkingsmateriaal die anno 2019 echt niet meer kan. Meer verpakkingskarton dan produkt. Ik zal daarom niet nog eens bij drankdozijn een bestelling doen. Een aantrekkelijke prijs is mooi maar niet op deze manier.
Pluspunten
super snelle levering, uitstekend verpakt. ga zeker nog eens bestellen.
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie en service tegen scherpe prijzen
VerbeterpuntenDozen aanpassen aan bestelling
Pluspunten
Prima website, voordelige prijs in vergelijking met andere shops, supersnelle levering!
VerbeterpuntenHet is al uitstekend
Pluspunten
makkelijk, snel, goedkoop, goedverpakt, kan leveren bij post.nl afhaalpunt.
VerbeterpuntenZou het wel handig vinden dat als een item out of stock gaat, dat ik dit van te voren kan zien. Ook het "max 1 item per bestelling" was bijna voor mij een reden om bij de concurent te bestellen. Helaas bleek op het moment van bestellen dat het betreffende item niet meer leverbaar was (ook niet bij de concurent) dus greep ik er helemaal naast.
Pluspunten
Er zijn geen negatieve.
VerbeterpuntenZo doorgaan.
12 Kombuisweg