Pluspunten
Goed beschermt verpakt en leuke aanbieding met gratis glas.
VerbeterpuntenExtreem grote doos voor maar 1 fles en 1 glas. Kan wel wat kleiner verpakt.
Pluspunten
Scherpe prijzen snelle levering
VerbeterpuntenBezorgkosten
Pluspunten
De service
VerbeterpuntenNiks wat me opkomt
Pluspunten
Gemakkelijk besteld, snel en correct geleverd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Ik was aangenaam verrast van de mooie smaak. ik vertelde het mijn vriendin die had de Red label in huis. Nu kon ik met mijn vriendin samen het verschil proeven. En heerlijke moment achter te komen hoe de smaken totaal anders kan zijn.
VerbeterpuntenGewoon zo door gaan!
Pluspunten
Netjes alles in 1 doos + goed verpakt. Duidelijke bon met de bestelling. Goede internet site omdat automatisch de actie producten als optie worden weer gegeven.
VerbeterpuntenTip: misschien een kleiner doos voor kleine bestelling
Pluspunten
Prima ingepakt en tijdig geleverd. Is een cadeau voor de Kerst dus moet nog afwachten of de keuze goed is.
VerbeterpuntenGeen.
VerbeterpuntenWeet niet
Pluspunten
Goed assortiment cognac!
Pluspunten
Alles gaar erg goed en erg snel !
Pluspunten
tegen een redelijke prijs snel en zorgvuldig leveren van kwalitatief zeer goede dranken
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
Keurig op tijd, volgens belofte, en prima verpakt afgeleverd.
Pluspunten
Zoals gewoonlijk weer top
12 Kombuisweg
Amsterdam 1041 AW