Pluspunten
Zoals gewoonlijk weer top
Pluspunten
Ik bestelde voor meer dan 370 euro whisky en melde dat de actie code niet werkte. De reactie was een dag later dat ik het op een pc moest proberen ipv op een telefoon. Toen ik dat probeerde werkte de code wel maar was het gratis artikel op. Toen ik dat doorgaf was de reactie dat men daar niets aan kon doen. Totaal niet klantvriendelijk. Volgende keer zal ik hier dan ook niet meer bestellen..
Pluspunten
Lang gezocht, eindelijk gevonden
VerbeterpuntenDe leveringskosten maken het wel een dure fles
Pluspunten
Duidelijk overzichtelijke site Bijzondere flessen/dranken
VerbeterpuntenNog scherpere aanbiedingen
Pluspunten
Makkelijk te vinden op het internet
VerbeterpuntenHet verschil met de concurrentie is minimaal, als je het hier niet kan vinden, dan ergens anders wel.
Pluspunten
Scherpe prijzen, leuke aanbiedingen. Hele goede stevige verpakking.
Te groote doos
Pluspunten
Topselectie, prima prijzen en super snelle levering! Perfect voor een last minute verjaardagscadeau.
Pluspunten
Prima prijs en snelle levering
Pluspunten
Veel varatie, goedkoop en zeer snelle feedback en levering
VerbeterpuntenDe verpakking was heel groot voor een paar flessen
Laatste bestelling. S,morgens kon ik niet voor elkaar krijgen om te bestellen(betaling) Later op de dag was de prijs van 1 doos legner behoorlijk duurder.
Pluspunten
Alles nu wens gegaan.......
Pluspunten
Keurig bedrijf. Correcte levering....
Pluspunten
Schappelijke prijzen en goede service
VerbeterpuntenBij verkeerde levering direct herstellen en niet wachten op on angst van de retour zending. Dit geeft onzekerheid bij de klant of dat goed gaat.
Pluspunten
Veel keus
VerbeterpuntenIk betaal voor twee dozen bezorg kosten terwijl il 16 flessen heb, slecht verhaal
Pluspunten
Snelle levering en flessen degelijk ingepakt!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
PostNL zoals gewoonlijk weer op hun allerslechtst, opgelost door D12. Geweldige service!!
Pluspunten
Bestel de volgende keer weer.
12 Kombuisweg
Amsterdam 1041 AW