Goed geprijsd, prima service

Staat hier boven

Super bedrijf.

Ik ben 82 en moest voor mijn schoonzoon een fles drank. Jullie hadden hem en werd snel en voordelig geleverd!

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede service,alles duidelijk omschreven.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijzen, leuke aanbiedingen, snelle verzending

Er zijn altijd goede prijzen en leuke aanbiedingen met een snelle verzending. Ook goede service als er iets fout is gegaan.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Drankdozijn is betrouwbaar en stipt

Wat ik ook maar bestel bij Drankdozijn het is op tijd en altijd correct uitgevoerd

N V T

N V T

Heel snel geleverd!

Heel snelle levering en keurig verpakt!

Prima prijzen, snelle levering

Goedkoper dan een Gall of Mitra. Geregeld besteld, altijd volgens afspraak geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Fijne winkel en goed en stevig verzonden

Ja wat kan ik zeggen over drank en het kopen via internet. Het is allemaal op voorraad. (Bijna) en binnen een dag heb je het binnen en kan het genieten beginnen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Medicatie wordt snel bezorgd voor een goede prijs!

We kennen allemaal dat moment: je bent zo onrustig in je hoofd dat je je tanden uit je muil knarst, vlekken ziet en je kop door een muur wil rammen. Er is op zo'n moment maar een remedie, en die staat trots in de drankkast. Tenminste, dat dacht je! Geen probleem. Even een dag overleven, en de volgende dag heeft drankdozijn je kastje weer gevuld en hoef jij niet aan de pillen.

Gewoon goed

Bestelt , geleverd en tegen leuke prijs

• Ik ben: Eerste keer klant

Super snel geleverd en mooie aanbiedingen.

Door de snelle levering en mooie aanbiedingen ga ik zeker bij drankdozijn weer een bestelling plaatsen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Ruime keuze en goed verpakt!

Vaak kom ik toch bij Drankdozijn uit als ik iets zoek. Concurrerende prijzen, vlot verzenden, en ook bij meerdere flessen goed verpakt in de doos (6 flessen whisky). Dit zal zeker en vast niet mijn laatste bestelling zijn.

Uitstekende service

Ze komen de afspraken goed na

• Ik ben: Eerste keer klant

De bestelling is in goede staat ontvangen

De wijn is heel goed en alles is naar wens verlopen de volgende keer weer bij jullie zal het doorgeven aan de vrienden groetjes

• Ik ben: Eerste keer klant

Snel en goed verpakt. Prijs prima

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goeie aanbiedingen top service. vind wel de gratis verzend kosten hoog

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede service en klantvriendelijkheid en netjes geleverd

• Ik ben: N.v.t.

snel en compleet

makkelijk bestellen en snel bezorgd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Tweeledig, betreft bezorging en artikel.

Het was enigszins frustrerend dat het verwachte bezorg moment iedere keer weer werd gewijzigd. Ook gezien het feit dat de ontvanger (lees besteller) dit met het tonen van id moest doen. 3 Dagen lang bijvoorbeeld van 09:00 uur tot 19:00 uur thuis blijven is niet wenselijk. Na telefonisch contact hierover met jullie zaak, werd het artikel uiteindelijk 12 juni geleverd (bestelling 07 juni). Het artikel overigens werd in een correcte staat afgeleverd.

Echt goed

Prima winkel!!!. Beste prijs, en levering.

Snelle levering goede prijzen

Top deals

Mooie prijs kwaliteit. Groot assortiment

Levering volgens afspraak

• Ik ben: Vaker klant geweest

Gemakkelijk online te bestellen en te betalen. Hele goede en snelle service. Ik ben super tevreden! En de prijzen zijn echt Spot goedkoop.

Goodkoop

Ik ben echt tevreden.