Prima, heel tevreden

Goede prijs, perfecte levering

Zeer tevreden.

Maken waar wat ze beloven. Snelle en accurate levering tegen zeer concurrerende prijzen.

betrouwbaar bedrijf ,goede prijs

goed assortiment ,goed geprijsd en zeer snelle verzending

• Ik ben: Vaker klant geweest

perfect bedrijf vandaag besteld is echt waar

ben al aantal jaren vaste klant en is al die tijd goed verlopen

Betrouwbare website

Zeer nette en stevige verpakking. Snelle levering. Prijs/kwaliteit verhouding prima.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede aanbiedingen en top service!

Al jaren vaste klant en zeer tevreden.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Gemakkelijk, snel en probleemloos. Wel veel verpakkingsmateriaal

probleemloos, wel veel verpakkingsmateriaal

• Ik ben: Vaker klant geweest

Doen wat ze beloven voor een goed prijs

De fles zit in en top verpakking moet heel wat gebeuren wil deze niet onbeschadigd aankomen top

Zeer goed op 1 minpuntje

Regel matig wat besteld voor mijn vader, helaas de postbezorger van PostNl is nog niet 1 ster waard, betaal extra voor avondlevering, maar 9 van de 10 keer rijden ze gewoon door en zetten het een dag later op een afhaalpunt neer.

Zoals altijd

Ik bestel regelmatig wat via Drankdozijn.NL Het is (bijna) altijd perfect en als er dan toch een keer iets is misgegaan, lossen ze het snel en adequaat op. In al die tijd maar 1 keer voor gekomen. Vandaar die 10!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede site, en prima service

Goede site, Snelle levering Goedkoper dan elders

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd weer een feest als de bestelling binnenkomt!

Snelle levering, hebben meestal in voorraad wat wij nodig hebben. Drankdozijn bied de goedkoopste prijs, daar houden we van;))

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer goede service en prima kwaliteitsproducten

Alleen maar zeer goede ervaringen en mooie aanbiedingen, koop er al jaren.

• Ik ben: Vaker klant geweest

De bestelling is altijd snel geleverd

Ik koop hier altijd Monin koffiesiroop, en dan vooral de suikervrije. Van mijn voorraad gaan er ook nog flessen naar buren en familie. Iedereen blij!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik had een goede ervaring met de onderneming gehad waardoor ik ook dit keer teruggekomen ben. De flessen waren goed (stevig) ingepakt en de levering ging snel. Ja, ik zal zeker hier terugkomen!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Voor mij de beste whisky.

Vanaf het moment dat ik deze whisky jaren geleden proefde, ben ik fan en raad ik iedereen deze Japanse whisky aan.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Probleem met levering uitstekend opgelost

Een verjaarscadeau was op een onbekend adres afgeleverd en onvindbaar. Drankdozijn heeft dit heel fijn en snel opgelost. Met de afspraak dat ik het eerste pakket zou terugsturen als het alsnog werd gevonden. En zo is het ook gelopen. Dank voor de goede samenwerking!

• Ik ben: Eerste keer klant

Precies zoals ze het aanbieden.

Ik was de eerste instantie terughoudend om whisky via internet te bestellen. Het is dan toch vaak een groot bedrag. Uiteindelijk bij een paar vrienden geïnformeerd en zij waren positief over Drankdozijn.nl . Uiteindelijk een bestellen geplaatst en die is precies geleverd zoals afgesproken. Een mooie stevige doos en de drank tegen een scherpe prijs. Als ik weer iets nodig heb zal ik het wederom bij Drankdozijn.nl gaan bestellen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Fatsoenlijke prijs en mooi op tijd

Van de zomer op vakantie geweest naar Schotland en toen de distilleerderij bezocht. Mooie rondleiding en heerlijke proeverij gehad en toen ontdekt dat het huis ook een eigen gin maakte. Leuk om dat dan bij Drankdozijn.nl terug te vinden in het assortiment.

Ruim assortiment, goede prijzen en goede aanbiedingen

Ruim assortiment, goede prijzen en goede aanbiedingen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering de volgende dag (als de post meewerkt) . Op de website is van alles aan drank te vinden. Bestel hier dan ook regelmatig.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Supersnelle levering tegen een goede prijs.

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf is prima.

Prima en snelle service

Prima en snelle service

• Ik ben: Eerste keer klant

Uitstekende drank en bezorging!

Uitstekende drank en bezorging!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zo makkelijk dat mijn favoriete drankje wordt thuisbezorgd!

Daarnaast vind ik de prijs geweldig, een stuk voordeliger dan de slijterij en supermarkt. Ik wacht totdat de de prijs laag is en dan bestel ik meestal 4 flessen tegelijk!

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW