helemaal goed

hoogwaardige kwaliteit wijn en snel geleverd

Goed geregeld

Vandaag besteld. Kreeg het volgende dag in huis.

• Ik ben: Eerste keer klant

Mijn vaste toko voor drank; stelt nooit teleur!

Drankdozijn is mijn vast adresje voor allerlei alcoholische dranken. Keuze is veelvuldig, scherp geprijsd en snelle leveringen. Drankdozijn stelt nooit teleur!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede snelle service met een goede prijs

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mijn bestelling van Spaanse drank is mooi op tijd bezorgd. De verpakking was origineel en van hoge kwaliteit.

Gewoon prima

Makkelijk en gewoon goed

• Ik ben: Eerste keer klant

Nieuwe doos is minder gebruiksvriendelijk

Prijs/Kwaliteit is prima. Veel keus in de webshop. Alleen jammer dat er nieuwe dozen worden gebruikt, want de nieuwe hebben geen handvatten (gaten) meer en dan moet je de doos onhandig oppakken. Dat is ook voor de bezorger lastig en dus meer kans op ongelukken (gebroken flessen) en retourzendingen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

levering op 2 hoog zonder probleem!

• Ik ben: Eerste keer klant

Helaas zijn de voorwaarden niet na geleefd

Voor 17 uur besteld is de volgende dag in huis. Helaas net voor 17 uur krijg ik een e-mail waarin wordt vermeld dat er een fles niet op voorraad is. De bestelling wordt tot dat de fles weer beschikbaar is niet opgestuurd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd op tijd, nooit problemen met levering!

Is weinig te verbeteren! Altijd alles goed!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

De bestellingen worden altijd correct verpakt en op tijd geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruime keuze in allerlei dranken. In mijn geval het grote aanbod van bier uit verschillende landen. En alles tegen prima prijs. Ook is de bestelling snel en goed verpakt in huis.

Uitstekende webwinkel

Uitstekende webwinkel met super scherpe.prijzen en snelle verzending , ga zo door . Wel jammer dat de flessen zo snel leeg zijn

• Ik ben: Vaker klant geweest

Breed assortiment en goede service

Mijn bestelling was bij PostNL kapot gegaan en retour gestuurd maar Drankdozijn. Ik werd netjes per mail op de hoogte gehouden van de vervolg stappen en de volgende dag werd de nieuwe zending al verstuurd. Fijne service

• Ik ben: Vaker klant geweest

levering prima als postnl geen goede communicatie

De bestelling en levering van Drank dozijn ging prima. Allen heb ik het pakketje laten afleveren bij een post.nl afhaal punt. Ik kreeg netjes bericht dat ik het pakketje kon afhalen op locatie 1. Echter op die locatie gaf men aan dat ik naar een andere locatie in de stad moest gaan. Hier heb ik geen bericht over gehad. HIerdoor was ik genoodzaakt om weer een extra rondje te rijden, dit vind ik jammer, maar ligt meer aan post.nl dan drankdozijn.

• Ik ben: Eerste keer klant

Dit was mijn eerste bestelling bij drankdozijn en deze als uitstekend ervaren Vooral het verpakken was erg secuur en compliment Een minpunt is dat met verzendkosten het vaak niet voordeliger is

Lekkere drankjes

Wel zoet, maar juist lekker (vooral naast een kop koffie).

• Ik ben: Vaker klant geweest

Jammer dat het niet thuis word bezorgd

Ik moest het ophalen en het was een grote doos te zwaar voor mij en in mijn boodschappen wagentje paste het ook niet in,jammer

• Ik ben: Eerste keer klant

Dat scheelt een slok op een borrel helaas

Nadat ik 2 liter flessen had besteld en ontvangen waren ze erna in de aanbieding voor 15 € minder. Scheelt toch een slok op een borrel. Dit zijn geen grappen helaas.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering en groot assorti

Heb drank besteld wat ik elders niet kon kopen behalve in Duitsland. Blij met het groot assorti en snelle levering. Alleen jammer dat je pas bij €150,00 gratis geleverd krijg

• Ik ben: Eerste keer klant

Je kan zelf bepalen wanneer je de levering wil hebben op het moment wanneer je thuis bent. Zo hoeft het niet bij de buren afgeleverd te worden.

Vlotte levering

De drank was uitstekend verpakt en op gunstige tijd bij mij thuis afgeleverd.

Verkeerd besteld

Een van de Primitivo viel zwaar tegen,andere net goed genoeg

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede prijs en snelle levering

De aanbiedingen zijn concurrerend in prijs.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW