Correcte en snelle levering

Handig en snel

Hebben veel items op voorraad en mede door snelle levering maakt kopen bij Drankdozijn handig en eenvoudig

Snel en goed verpakt

Je vraagt je wel eens af of een fles met kostbare drank goed verzonden kan worden. Drankdozijn gebruikt een prima verpakkings methode! Het pakketje komt mooi op tijd aan. Niets op aan te merken!

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd goede service en levering

Goeie rum

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top! Altijd goede prijs en toplevering en service

Maandelijks bestel ik bij Drankdozijn omdat zij altijd scherpe prijzen hebben en goede levering, de service is top. Slechts 1 keer gehad dat iets niet goed was, in de ruim 2 jaar dat ik bij hun bestel en meteen goed opgelost.

Redelijk

LS, Op zich correct afgewikkeld, maar er waren 2 flessen (Bull Dog Gin) die open waren. Dit was verrassend want de doos, verder met 10 andere flessen, waren verder heel goed. Ik heb verder altijd goede ervaring met jullie. Tevreden dus, alleen deze laatste keer anders verlopen. Inmiddels in contact met klantenservice.

Snel en correct geleverd

Snel, goed verpakt en correct geleverd. Invullen van de review is niet te doen!

• Ik ben: Eerste keer klant

Zoals altijd voordelig,snel ,beloftes nakomen .Gebeurt bijna niet meer i bij on line bestellingen .Dus allang zeer tevreden klant.

Supershop

Uiterst overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop met ruim aanbod tegen concurrerende prijs. De afhandeling is vlot met korte levertijd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Dit was niet mijn eerste bestelling. Maar ook bij deze laatste bestelling: vandaag besteld, morgen in huis. Ongelooflijk. Blijkbaar is de voorraad voldoende groot bij Drankdozijn. Dat is een prettige gedachte. De volle, zeer stevige doos met daarin 12 flessen heerlijkheid, werd keurig door PostNL afgeleverd op de afgesproken dag (de volgende). Het geheel is prima geregeld.

Zeer klantvriendelijk :-)

Medewerkster Akkie was zeer behulpzaam met het oplossen van een bezorgingsklacht door POST NL.

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd snelle bezorging en scherpe prijzen!

Prijzen zijn altijd scherp via Drankdozijn. Perfect om je favoriete drankjes opnieuw te bestellen!

Producten prima

Bezorging slecht. Een dag voor niets thuis gebleven. Om 16.00 uur pas gehoord, dat het de volgende dag zou worden.

Goed en supersnel

Alles wordt heel snel geleverd in een hele stevige doos En ook niet onbelangrijk, tegen een hele goede prijs

Klantgericht

Er is een ruim assortiment m.b.t. Whisky. Leuke prijzen en super snelle levering.

Uitstekend!

Zeer ruime keuze, scherp geprijsd en snel bezorgd.

correcte levering volgens afspraak

• Ik ben: Vaker klant geweest

Whisky verpakking is zo deugdelijk, gewoon top. En snelle levering, zélfs als je op een eiland woont.

Gewoon perfect !

Altijd snelle levering en… altijd heerlijke whisky!!!

Goed als altijd

Wederom keurig en op tijd bezorgd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Gekregen wat ik besteld heb

Als eerste keer tevreden

Snel afgehandeld

Het product was snel aangeleverd. Netjes verpakt.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering en ruime keuze!

Mooi verpakt en snelle levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Duidelijk website, scherpe prijzen & snel verzonden.

Duidelijke overzichtelijke website, leuke aanbiedingen en 90% zeker de volgende dag in huis. Louter positieve ervaring met Drankdozijn.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijzen, snelle levering. Klein verbeterpuntje: pakjes blijven slechts een week bij het bezorgpunt staan. gelukkig nog net op tijd kunnen ophalen..

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW