helemaal prima

alles prima voor elkaar, de nieuwe doos is ook een verbetering, maar ik mis de handgrepen van de oude doos wel een beetje. producten zoals altijd ook zeer goed! de Salmari viel ook zeer goed in de smaak!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zoals altijd goede service!!

Fouten worden altijd gemaakt maar jullie hebben het super snel opgelost!! Goed bezig en ga zo door

Prima prijs

De fles was goed verpakt en de prijs is erg scherp

• Ik ben: Vaker klant geweest

Al jarenlang mijn favoriete leverancier

Snelle service en goede nazorg wanneer er eens een enkele keer iets fout gaat

• Ik ben: Vaker klant geweest

Great service, as always. this time a 250 euro whiskey!

Drankdozijn never fails to deliver. I think I've ordered more than 100 bottles over the years and dozens of orders. low cost stuff, high end stuff. All great! recommendable! A+++

Prima, snel en goed

Snelle levering zoals altijd goed product tegen concurrerende prijs. Opmerking een verzamelaar wil een nette doos erom heen ( bij een van de dozen een kleine beschadiging), daarom geen maximale score. Blijf wel trouwe klant want ben zeer tevreden!

Super snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle en goede service en… best voordelig

Hoorde van ‘n goede vriend, die al jaren klant is bij jullie, dat jullie een betrouwbaar en snel leverend bedrijf zijn. En (ook niet onbelangrijk) tegen aantrekkelijke prijzen… Dat bleek zo te zijn. De twee flessen van mijn vertrouwde cognac en whisky werden de volgende dag al bezorgd.

Snel, duidelijk en betaalbaar

Ptina

• Ik ben: Eerste keer klant

Heerlijke siroop en snelle levering!!

Positieve ervaringen.

Positief over geplaatste ervaringen.

Gewoon goed.

De zending was beschadigd en is voor levering retour gegaan. De zending was zoek. Na contact te hebben opgenomen werd zonder probleem een nieuwe zending gemaakt en weer toegestuurd. Perfect!!! Het enige minpuntje was dat het orginele pakket naar een post-nl afhaalpunt werd gestuurd, de nalevering echter ging naar mijn huisadres. Dit was niet te wijzigen bij postnl (daar kan drankdozijn weer niets aan doen).

• Ik ben: Vaker klant geweest

Tevreden met de geleverde producten

Content met de geleverde producten, Monin Vanille 70CL met bijbehorend Monin Pompje 1STUK. De smaak smaak van de Monin Vanille 70CL is goed, wat ik andere consumenten ook zou aanraden! Doormiddel van het gebruiken van het Monin Pompje voeg je juist de gewenste dosering toe en maakt het ingebruikname ervan makkelijker. Het enige minpuntje was het moeten legitimeren bij het in ontvangst nemen van de bestelling aangezien dat in mijn ogen niet noodzakelijk was aangezien het ging om non-alcoholische producten ging waarbij de iDIN check al doorlopen was.

Super snel geleverd!

goede prijs, snelle levering

• Ik ben: Eerste keer klant

Zeer tevreden over Drankdozijn, handige site, prima prijzen, snelle bezorging en altijd een stevige verpakkingsdoos.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooie aanbiedingen, vlotte verzending.

Leuke aanbiedingen, en goede afhandeling van de bestelling.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Niks op aan te merken, gewoon prima!

Goede prijs, super snelle bezorging door een prima chauffeur/bezorger.

Zoals gewoonlijk prima

Ik blijf hier kopen, goede deals en groot assortiment

In een woord goed

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede service en snelle verzending

Altijd goed .de beste prijzen en snelle levering

Snelle verzending

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering voor goede prijzen

Snel geleverd voor goede prijs

• Ik ben: Vaker klant geweest

Alles wordt supersnel en keurig afgeleverd. En de dranken zijn goedkoop.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Stipte levering, verpakking te groot

Levering in dozen van een dozijn. Ik ben op leeftijd en kan dit niet hanteren. Waarom niet twee dozen van 6 flessen in een grotere doos verpakken wat andere leveranciers wel doen?

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW