Enorm assortiment en goede prijzen

Website is heel erg fijn in gebruik, alles is goed te vinden. Het assortiment is gigantisch en de prijzen zijn heel scherp. 1 tipje,. Wanneer ingelogd het winkelwagentje opslaan zou fijn zijn dan hoef je niet opnieuw te zoeken als je de bestelling niet gelijk afrond

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en een scherpe prijs

Zoals wel vaker weer wat besteld bij Drankdozijn. En zoals eigenlijk altijd... Vandaag besteld, morgen in huis. En dat nog tegen een scherpe prijs ook. Klein minpuntje: ook als je 2 of 3 flesjes bestelt, het komt helaas in een enorme doos! En met het oog op duurzaamheid en milieu zou dat anders kunnen.

Een hele goede service.

Vandaag besteld, morgen in huis. Mijn bestelling klopt nagenoeg altijd.

Fijn bedrijf, goede kwaliteit

Drankdozijn maakt waar wat ze adverteren. Fijne keuze uit veel producten

Redelijk goed.

De nieuwe doos vermindert mijn waardering. Door het ontbreken van de handgrepen is het ding voor mij (78 jr., rugklachten) nagenoeg onhandelbaar geworden. Ook de bezorgers klagen steen en been. Dat moet beter (= klantvriendelijker en bezorgersvriendelijker) kunnen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik koop al jaren bij Drankdozijn en het is altijd goed

Wat ik besteld heb komt altijd op tijd en zonder problemen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Advies en omschrijving kloppen precies met mijn ervaring.

• Ik ben: Eerste keer klant

Fantastische, snel en meedenkend!

Heb al meerdere keren besteld. Gaat meestal goed en als het onverhoopt niet goed gaat wordt dit direct opgepakt en hersteld. Fantastisch!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Gewoon goed … bestelling snel verz

Al eerder hier besteld.. alles goed op te zoeken en het wordt snel geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

goed assortiment,aangename prijzen en snelle levering.

• Ik ben: Eerste keer klant

Mooie prijzen en ruim assortiment

Via de site makkelijk de drank kunnen vinden en besteld. De drank werd in een degelijke sterke doos verpakt met extra folie in de doos zelf die de doos van de drank goed op zijn plek hield. Heel netjes aangekomen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering en gunstige prijsstelling

Er is een zeer ruime keus in veel dranken. En iedere werk zijn er aanbiedingen, waardoor je beslist minder betaalt dan elders. En: vandaag besteld, morgen in huis. Klasse.

Altijd een goede service

Drankdozijn heeft altijd mooie aanbiedingen, die ze vlot leveren en goed verpakken

Onwijs heerlijke Rum

Deze Don Papa is werkelijk overheerlijk, 1 van de lekkerste rums die ik gedronken heb

• Ik ben: Vaker klant geweest

Witte Wijn scoort heel erg slecht

Geen goede eerste indruk van dit bedrijf

• Ik ben: Eerste keer klant

Als je besteld heb je het al heel gauw thuis

Ze hebben een goede prijs en zijn goedkoper

• Ik ben: Vaker klant geweest

prima verpakking en zoals afgesproken geleverd

ben tot dusver heel tevreden

Goede kwaliteit drank

Kritische noot is dat de verzending pas gratis wordt bij een aantal flessen en niet bij een bepaald bedrag, dat vind ik raar en oneerlijk.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super correcte service behulpzaam en betrouwbaar

Er behulpzaam en oplossingsgericht denken nadat post nl pakket steeds niet leverde hebben ze direct toen ik het melden een nieuwe fles gestuurd!snel en correct afgehandeld.

Geweldig!

Heel snelle en goed verpakte levering tegen mooie prijzen!

Uitstekend!

Van bestelling tot levering, erg tevreden!!

• Ik ben: Eerste keer klant

Pakket was door fout postnl retour gegaan maar meteen een nieuwe zending ontvangen.

Whisky was heerlijk

Bezorging was niet om over naar huis te schrijven.. stond bij mij voor de deur, iedereen had dit mee kun nen nemen. Ik had geluk dat de buurman het naar binnen had gehaald.

Probleemloos

12 Kombuisweg