Prima service, snelle levering. De foute levering is super afgehandeld.

• Ik ben: Eerste keer klant

uitstekend bedrijf, maakt waar wat ze beloven

's-middags besteld, de volgende ochtend in huis

Goede prijs, snelle levering

Duidelijke omschrijving, goede prijs en zeer snel aan huis geleverd. Bestel hier in de toekomst ongetwijfeld weer.

• Ik ben: Eerste keer klant

Makkelijk zoeken, makkelijk bestellen, makkelijk betalen

Snelle levering!

Ruime keus!

Ruime voorraad

Topbedrijf met snelle correcte levering van goede dranken en een ruime sortering. Heerlijk!

Probleem is prima opgelost

Ik heb een doos ontvangen met een gedeeltelijk verkeerde vulling. Na contact met klantenservice kreeg ik de niet geleverde drank direct alsnog geleverd. Op dit kleine foutje na, een prima bedrijf, met een goede service.

Prima leverancier!

Goede service!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Alles wordt keurig en correct verzonden en altijd snel.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Correct Goede verpakking Alleen post nl daar deugt niets van. Maar dat ligt niet aan jullie

Bovengemiddeld

Prijs prestatie zeer goed. Helaas werd de zending beschadigd door PostNL geretourneerd, waarna we er zelf bij Drankdozijn achteraan moesten gaan. Is uiteindelijk naar tevredenheid opgelost.

postief

gewoon dik tevreden

• Ik ben: Eerste keer klant

prijs en snelheid zijn top!

Prijs/kwaliteietverhouding was uitstekend. Zoals bij voorgaande keren! Levering snel en zoals beloofd.

Bestelling super geregeld.

Al meerder keren bij Drankdozijn besteld. Genoeg keuze en nette prijzen. Na het plaatsen van de order werd de bestelling ook nu weer netjes de volgende dag afgeleverd. Klasse.

Prima . Snelle bezorging en goede afwikkeling

Goede levering. Ik zal vaker gebruik maken van uw service

• Ik ben: Eerste keer klant

Waren er zo maar een dozijn!

Drankdozijn levert snel en heeft een ruim assortiment. Dat dit alles ook nog gebeurt tegen een scherpe prijs maakt het voor mij helemaal af. Ik ben compleet tevreden. Mocht ik een verbetering kunnen aanraden is dat wat mij betreft het volgende: Enige winstpunt voor drankdozijn is op basis van vorige bestellingen producten aan te bevelen die in een vergelijkbaar smaak pallet vallen of iets als bestel producthistorie snel inzichtelijk te hebben. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat gebruikers verder hun smaak kunnen verdiepen.

Altijd goed

Bij DZ altijd de beste prijs. Mist soms wel de persoonlijke touch van een echte slijter, maar dat is logisch voor een online shop.

Altijd 100 % geregeld.

Fijne webshop, makkelijk bestelproces es duidelijke afhandeling.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooie prijs efficiënte afhandeling van klacht

Ik had m’n whisky op zaterdag besteld, op zondag beloofde Post.nl deze te bezorgen op de maandag tussen 9:00 en 17:00 uur. Op maandag kregen we een mail van Post.nl om 8:40 dat het tussen 08:10 en 10:10 bezorgd zou worden. Om 08:54 kregen we opnieuw een mail van Post.nl dat niemand thuis was aangetroffen en het zou worden afgegeven bij een pickup punt 3 km verderop. Wij waren al die tijd thuis en daarom zeer verbolgen daarover. (Het pakket kwam pas dinsdag daar aan). Hebben al op maandag met Drankdozijn gemaild hierover. Zij stelden voor zelf het pakket terug naar hen te laten sturen vanuit de pickup plek. Na ontvangst bij hen twee mogelijkheden: geld terug of opnieuw versturen en ook een klacht naar Post.nl. Uiteindelijk werd de whisky dinsdag een week later bezorgd. Gelukkig had ik geen afkickverschijnselen :).

• Ik ben: Eerste keer klant

Franse Monin producten snel in huis

Monin voor in de koffie. Lekker! Bij Drankdozijn koop ik die groot in, grijp ik niet mis en heel betaalbaar. Ik bestelde er ook heerlijke wijn maar sinds ik geen alcohol meer drink blijft het bij smaakmakers. Zelfs in Frankrijk vond ik niet zo'n uitgebreid assortiment.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Scherpe prijs, goede communicatie, perfecte bezorging

Goede prijs voor een mooi product. Geadverteerde komt perfect overeen met geleverde en ook het moment van bezorgen was zoals afgesproken. Perfect verpakt.

perfekt

Duidelijke communicatie snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooi assortiment voor goede prijzen!

Een mooi assortiment tegen goede prijzen. Makkelijk bestellen en snel in huis.

Prima leverancier

Goede prijzen en wordt keurig netjes bezorgd.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW