Snel goed geleverd

Snel goed geleverd Leuke prijs. Bedankt

• Ik ben: Eerste keer klant

Correcte levering voor goede prijs

Na enige tijd weer eens een doos drank besteld en werd prettig verrast door de prijsstelling. Levering binnen 24 uur in prima doos. Zo wil je het hebben en nu maar genieten.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Gewoon zoals je hoopt dat het gaat als je ergens een bestelling plaatst.

Niet mn eerste en waarschijnlijk ook niet mn laatste bestelling hier. Eenvoudig je bestelling compleet te maken met een rijkelijke keuze voor een mooie prijs. Bestelling volgens info op tijd en met track&trace geleverd. Hier kunnen vele webshops nog een voorbeeld aan nemen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Netjes op tijd bezorgd,,,,,,,TOP !!

Makkelijke website en op tijd bezorgd.

• Ik ben: Eerste keer klant

Top, goedgeprijsd en snel geleverd

Makkelijke website. Online identificatie via Idin. Snel aal huis geleverd. Kortom gemak dient de mens (tegen de beste prijs).

Snel, betrouwbaar en goedkoop

Zeker een aanrader.

top

top makkelijk zoeken goede smaakuitleg en snelle levering

Top service!

Fijne webwinkel, snelle verzending en alles is altijd goed verpakt. De aanbiedingen zijn absoluut de moeite waard!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Slecht ,na fout van mij dubbele verzendkosten gevraagd compensatie volgende bestelling helaas jonge jammer voor jou Was maar 200 eurie bestelling Zo ga je niet met je klant om

• Ik ben: Vaker klant geweest

Professioneel en op tijd geleverd.

Afspraak volgens bestelling nagekomen.

Perfekt

Perfekt op tijd in duitsland angekommen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Nieuwe uitvoering van de verzenddoos is geen verbetering.

Nieuwe doos is niet te openen zonder met veel geweld de doos kapot te trekken of een Stanleymes te gebruiken. Vorige uitvoering was normaal van de bovenkant te openen en kon daarna voor het oudpapier gebruikt worden. Dat gaat bij deze niet. Verder alleen maar goede ervaringen zowel bij producten als verzending en service. Jammer van de doos. Mvg Hans.

Zeer positief

Alles ging volgens afspraak, super snel.

Makkelijk en snel!

Als ik iets zoek hebben ze het bijna altijd! Makkelijk zoeken en snel leveren. Super verpakt en goede prijs-kwaliteit verhouding! Super tevreden!

Great service!

The package was damaged and returned to sender by PostNL. However, but the company provided prompt and friendly customer service and managed to resend the entire delivery in time for New Year's Eve. Two thumbs up!

Snelle en nette levering

Netjes en optijd geleverd en goede prijs kwaliteit.

helemaal perfect

Weer helemaal perfect. Helemaal niets op aan te merken.

Snelle en probleemloze leveringen

Ik heb helemaal niets te klagen. Vandaar dat ik, indien mogelijk, mijn Talisker whisky's altijd bij Drankdozijn bestel. Alhoewel ik best eens deze whisky met een heel dure zou willen vergelijken. Bv met de whisky van €2.5 miljoen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer ruime keus in whisky met uitstekende service

Al jaren trouwe klant. Levering altijd op tijd en correct. Enorme keus en goede aanbiedingen ook van betaalbare malt whisky’s.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel geleverd. Goed verpakt.

• Ik ben: N.v.t.

Snel en goed !!

Zoals gewend. Snel en goed verpakt.

Pils

Pils

• Ik ben: Eerste keer klant

Schep geprijsd, netjes geleverd en alles correct

Bestel al jaren bij drankdozijn! Ruim assortiment tegen scherpe prijzen. Degelijk verpakt en snel geleverd!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Groot assortiment tegen goede prijzen!

Bestelling wordt snel en correct geleverd, misschien alleen iets met de verzendkosten doen? Bestel weliswaar geen 12 flessen, maar toch meestal voor een behoorlijk bedrag.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top service en volgende dag binnen.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW