Ruime keuze, goede prijs en snelle service!

Ruim assortiment en goedkoper dan bij de slijter!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Overzichtelijke site, groot assortiment, goed verpakt, snel geleverd

Het was voor mij een eye opener. Een goed benaderbare site waarin goed te zoeken is. Sortering is niet overal op site bruikbaar, maar dat is een kleinigheid. De bestelde drank werd goed verpakt en snel verzonden. Wat wil je nog meer……

• Ik ben: Eerste keer klant

Helemaal goed, conform afspraak!

Alles goed geregeld

Ondanks een verkeerd bezorgadres, breuk tijdens het transport kwamen alle flessen nog op tijd op mijn thuisadres voor mijn verjaardag. Die hebben we dus ik prima kunnen vieren.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede Whiskey voor een uitstekende prijs !!

Onlangs een goede Whiskey besteld nav de omschrijving op de website. Ik heb al vaker besteld bij Drankdozijn, want de prijs is altijd de laagste. En het wordt allemaal snel en heel goed verpakt verzonden !! De flessen zijn allemaal goed aangekomen. Een.goede manier om de vakantie door de komen. Ik ben al aan het zoeken voor de volgende bestelling :-) .

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik heb gekregen wat ik heb besteld. Volgende keer zeker weer.

Uitstekende service.

Heb maar 1 kritiekpunt: sinds kort gebruiken ze andere dozen. Dat is geen voortuitgang. Zijn niet te hergebruiken en niet zo solide als de oude dozen waren.

Zeer snelle service

Drankdozijn verstuurt altijd razendsnel. Ik ben alleen niet tevreden over de verpakking. Je kunt deze nieuwe dozen niet meer aan de zijkant optillen met een speciale uitsparing. Als de doos eenmaal open is valt hij uit elkaar. Ook de pakketbezorger is er niet blij mee.

Goed geregeld!

Drankdozijn heeft heerlijke wijnen. Bestellen was erg eenvoudig en de bezorging ging super snel.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel geleverd in een robuuste doos

Ik heb voor het eerst besteld via drankdozijn en dat is me goed bevallen. Zaterdagavond besteld, maandag geleverd. Stevig verpakkingsmateriaal. De wijnen moet ik nog proberen, maar de andere dranken waren tip top zoals verwacht.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle en correcte levering tegen een mooie prijs.

Zeer positief

• Ik ben: Vaker klant geweest

Levering niet compleet, wel spoedig opgelost

Ik had 12 flessen besteld, 10 om 2....bij aflevering bleken die 2 er niet bij te zitten. Dit is wel na klacht spoedig opgelost.

• Ik ben: Vaker klant geweest

makkelijk en duidelijke website, goedkoper dan elders, bezorging netjes op het afgesproken tijdstip

• Ik ben: Vaker klant geweest

vandaag besteld morgen in huis

nooit klachten gehad rond mijn bestellingen

Snelle levering. Nooit gedoe. En zeker niet duur

Prima als altijd. Helaas heb ik dit keer 2 (van 6) echt bagger slechte keuzes gemaakt. Highlands friends whisky, spotgoedkoop maar niet te zuipen. Eigenmerk aldi duitsland is al 100x beter Don papa masskara rum, is net limonade met hoestsiroop. Staat hoog in de verkoop top 10 maar is echt rotzooi Neemt dus niet weg dat ddz een prima keuze is om drank te scoren

Prima...!!

Ruime keuze, gemakkelijk te bestellen, aantrekkelijk geprijsd en zeer snel geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer goed en netjes geregeld

Zeer goed en netjes geregeld en geleverd

• Ik ben: Eerste keer klant

Uitstekende eerste ervaring; dit ga ik vaker doen!

Mooi assortiment; uitstekende service en levering. Enige minpuntje: Website verdient een upgrade.

Top geregeld en snel !

Mijn bestelling werd heel erg snel geleverd en alles dik in orde. Hulde !

Snel en Goede Prijs

Voor mijn vader een lekkere Taiwanese Whiskey (Kavalan Solist Port Single Cask Strength 70CL) gekocht. Deze had hij tijdens een whiskey beurs geprobeerd. Dit voor een beter prijs dan bij andere bekende webshops. De levering is snel gegaan en kwam goed en veilig verpakt. Dus ik heb ook weer goede punten gescoord.

• Ik ben: N.v.t.

Uitstekende service

Makkelijk te bestellen en altijd snel geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Netjes op tijd gebracht thx

Keurig op tijd geleverd. Hartelijk dank

• Ik ben: Eerste keer klant

Goed verpakt. De pakketservice laat wat steken vallen maar daar kunnen jullie niets aan doen. Wel graag volledige verpakkingen mee sturen aub?

Een te vreden klant.

Zoals de vorige bestellingen zijn wij dik tevreden.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW