Awesome!

Awesome!

Snelle levering, scherpe prijzen

Producten correct verpakt, snel bezorgd en dat voor een zeer concurrerende prijs.

Teleurstellend

Ik had ruim van tevoren drank besteld. Toen is het pakket een week verdwenen geweest. Bleek dat PostNL het had laten vallen, opnieuw had ingepakt, maar niet even een briefje erin had gedaan met "sorry, we hebben uw pakket laten vallen en nu zijn er 3 flessen kapot". Nee, ze doen net alsof ze gek zijn en bezorgen het pakket. Toen ik een nieuw pakket wilde krijgen, omdat de andere flessen gehavend waren, was de wijn die ik wilde hebben OP!!!!! Ik had het pakket, op verzoek van jullie, retour gestuurd, anders zouden jullie de nieuwe doos niet opsturen. Dus nu hebben wij niks voor de Kerst, terwijl ik het 2 weken van tevoren had besteld!!! Hier baal ik van als een stekker! Daarom: teleurstellend. Ik denk niet dat ik ooit nog iets bij jullie zal bestellen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Gemakkelijk bestellen, datum in de toekomst afspreken voor bezorging, ook op een ander adres. Vervolgens bericht van bezorging op de afgesproken dag.

• Ik ben: Eerste keer klant

Zeer tevreden met mijn bestelling

Drankgigant ontdekt omdat deze twee speciale uitgaven van Ballentine’s Whiskey in het assortiment hadden. Voor een redelijke prijs. Daarbij nog andere mooie aanbiedingen gekocht. Als kers op de taart op de bezorgkosten kunnen besparen door meerdere items te bestellen. Tot aan de levering ben ik keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Deze werd als aangegeven op tijd afgeleverd bij het PostNL servicepunt in een goede verpakking en zonder schade. Zeer tevreden met mijn bestelling en zeker voor herhaling vatbaar.

Super snelle levering

Alles prima voor elkaar, eerlijke prijzen en snelle levering! De verpakking was ook top!

Geweldig die snelle levering

Goeie prijs product

Zeer snelle levering!

Heel groot assortiment

Snel en betaalbaar

Duidelijke website Snelle levering Goed verpakt Is een cadeau dus weet niet hoe hij smaakt! Ga ervan uit dat hij prima smaakt, was de keus van mijn schoonzoon die wat mij betreft een kenner is en kan genieten van een heerlijke wiskey!

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd super goed geregeld.

Al mijn bestellingen zijn altijd op tijd en compleet. Super tevreden hier kan je gerust je drank bestellen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Veel keus en goede prijs

Drank dozijn heeft een groot assortiment en scherpe prijzen. De levering is snel en goed. Echte aanrader.

Slecht verpakt

De verpakking van de bestelling was slecht. Een aantal flessen waren te hoog pasten niet in de doos. Het bovendeel was knullig passend gemaakt en de doos kwam beschadigd aan. Er was post NL tape aangebracht om de boel bij elkaar te houden. Gelukkig waren alle bestelde flessen aanwezig en on beschadigd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Keurig oprijd leveren en betaalbare kwaliteit

Wel vaker wat besteld altijd prima geleverd en als er wat is wordt het goed afgehandeld(.(probleempje met de mail)

Goed verzorgd.

Wat ik besteld wordt altijd goed afgeleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle verzending en goed aanbod. Scherpe prijzen

Geweldig snelle verzending. Altijd de volgende dag thuis bezorgd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Jammer dat het geen herbruikbare dozen meer zijn

Snelle levering, alleen de doos is niet herbruikbaar

Van a tot z prima

12 Kombuisweg