Mooie prijzen, snelle bezorging

Mooie prijzen, snelle bezorging

• Ik ben: Eerste keer klant

snel besteld, snel betaald, snel geleverd.

Prima ervaring met deze winkel, nette aanbiedingen, alles pijnloos geregeld.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik had snel wat drank nodig om cocktails te maken en het was de volgende dag snel en veilig geleverd dus in 1 word geweldig

• Ik ben: Vaker klant geweest

Stevig verpakt een stuk goedkoper dan bij de slijter

Verpakking beschadigd

Een dure fles whisky besteld om cadeau te geven maar de doos waar de fles in zat was beschadigd door het vervoer. Volgende keer toch maar naar de winkel…

• Ik ben: Eerste keer klant

Uitstekende service en je krijgt wat wordt beloofd

Een heel ruim assortiment tegen zeer redelijke prijzen. Alles wordt snel en keurig verpakt afgeleverd. En dan ;-)........... genieten maar

Gewoon goed.

Fijne site, snelle levering. Alles heel aangekomen in een stevige doos.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Grote keus, goede prijs, netjes geleverd

Ik haal de voor mij bekende flessen, en op basis van ervaringen die ik lees een extra fles. De andere kopers geven over het algemeen goede info. Prima site om je bestelling te doen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goedkoop en degelijk verpakt aan huis geleverd!

We kopen graag hier, de prijzen zijn voordelig, met de promoties doe je nog een beetje extra profijt, heel fijn! 1 opmerkingspuntje: dit keer vonden we de doos minder praktisch, deze had geen handgrepen meer (de eerste 2 leveringen hadden een andere doos die deze wel had) waardoor deze een stuk moeilijker te hanteren is. Verder wel heel goed en stevig.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top services en beste prijzen!!

Altijd een goed service, snelle klantenservice. Genoeg keus en de goedkoopste plekje voor de lekkerste drankje. Al jaren een tevreden klant.

Gewoon TOP

Snelle levering en geen problemen

Een goede ervaring en snelle levering

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over de snelle levering en duidelijke website, een echte aanrader.

prima webwinkel

overzichtelijk, goede prijzen, leveren als afgesproken. ik ben best tevreden maar zou leuk zijn als ze eens wat extra zouden voor mensen die al heeeel lang klant zijn

Een goede ervaring en snelle levering

• Ik ben: Eerste keer klant

Goedkoper dan de rest en supersnelle levering.

Regelmatig bestellingen gedaan. Nog niet 1x is er iets fout gegaan en ben ik dik tevreden.

Duitse punctualiteit uit Nederland

Altijd correct, snel en onbezorgd aan huis geleverd, topservice

• Ik ben: Vaker klant geweest

Scherpe prijzen en snelle levering

Snel en netjes

Super bedrijf! Snelle levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Voordeligste prijs, snelle thuisbezorging, goed verpakt, perfect!

• Ik ben: Eerste keer klant

Zeer goede aanbiedingen en een giga assortiment.

Snelle levering en voordeligste online slijterij.

Snel en goed.

Groot assortiment, dus veel keuze. Scherp geprijsd. Snel en goede levering. Een aanrader.

• Ik ben: N.v.t.

Bestelling altijd op tijd

Goede ervaring met drankkozijn

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super bedrijf en vlotte levering

Een prettige webshop om je dranken te vinden. Super snelle levering en altijd netjes verpakt.

Ronduit perfect!!!

Ruim aanbod van geweldige dranken tegen zeer lage prijzen, en ook nog eens zeer snel thuisbezorgd!! Bovendien een zeer klantvriendelijk bedrijf wat me al een aantal malen verrast heeft met een fijne tegoedbon!!

Was weer ouderwets goed

Netjes en snel geleverd