Je barst van de keuze Lekker veel voordeel Morgen in huis en Morgen is ook Morgen Aanbevelen? Echt wel!

Gewoon goed

Prijs,verpakking en bezorging goed Echter verzendkosten gratis pas bij Een bestelling van€ 150. Dit bedrag is bv bij Gall slechts € 50

Geweldige service

Altijd goede prijzen Snelle verzending Goed verpakt Vriendelijke klantenservice Super webwinkel

Super snel geleverd.

Goed verpakt, goed traceerbaar

• Ik ben: Vaker klant geweest

Keurig netjes optijd bezorgd.

Netjes in de doos verpakt .geen gerammel met de flessen..

Supersnel geregeld

Goed geregeld besteld en snel geleverd in goede verpakking. Top

Snelle en nette levering

Een prachtig aanbod aan bieren, snelle levering en zeer stevige verpakking.

prima verzorgt

zeer goed super snelle service goed verpakt

zeer goed super snelle service goed verpakt

• Ik ben: N.v.t.

Bestellen bij drankdozijn voor herhaling vatbaar.

De bestelling wordt snel geleverd. Goede producten voor een mooie prijs.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Geweldig, hele goede communicatie en service

Had een probleem met de bezorger die het zou moeten brengen maar ze hebben het perfect opgelost en hele snelle en duidelijke communicatie. Top!

• Ik ben: Eerste keer klant

Goed verpakt! Alles was nog heel.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede website met goede aanbiedingen

Jammer dat je minimaal 12 flessen moet afnemen zodat je geen verzendkosten hebt. Kom je er boven dan moet je voor de volgende doos weer verzendkosten betalen. En aanpassen in je winkelmandje werkt dan lastig. Verder een prima website met goede aanbiedingen. Levering mooi op tijd.

Heel snelle levering.

Netjes en vlotte levering

Vanuit goed overzicht snelle levering in huis

• Ik ben: Vaker klant geweest

Easy to order and quick delivery

Very nice experience shopping here. Nice range, good prices and quick delivery

• Ik ben: N.v.t.

prima service!

de eerste bestelling werd beschadigd door PostNL, netjes gevraagd door Drankdozijn of ik het geld terug wou of dat ze het nog een keer konden verzenden, Uiteraard het tweede gekozen! Maar weer een probleem met PostNL.. aanlever tijdstip werd drie keer veranderd gedurende de dag en uiteindelijk kreeg ik de melding dat ik niet thuis zou zijn geweest, wat niet waar was, want ik had verjaardagsvisite, dus de volgende dag kon ik het pas laat in de middag van het afhaalpunt halen.. Kortom Drankdozijn een 10! PostNl een 1! Wellicht een optie toevoegen om een andere vervoerder te gebruiken?

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruime keuze uit kwaliteitsproducten die goed staan beschreven.

Aangenaam verrast door het assortiment heb ik op basis van de beschrijving gekozen voor een mij onbekende whisky. Na de snelle levering blijkt alles te kloppen, de levering, verpakking, beschrijving alles is top.

• Ik ben: Eerste keer klant

Ik had een foutieve levering ontvangen, dat kan een gebeuren. Na melding hiervan is dit direct opgepakt. En heb ik de juiste fles nageleverd gekregen. Voor de nalevering heb ik kunnen aangeven welke leveringsdatum mij het beste uitkwam. Daarnaast nog een coupon ontvangen voor gratis leveringskosten voor mijn volgende bestelling. Mooie service.

Top winkel

Bestel hier regelmatig, tijdige levering zorgvuldig ingepakt

CHAPEAU !!!!!!!!!!!!!!!!

Alles wat beloofd wordt komt men ook na !!!!!!!!

Gewoon goeg

Bestellen gaat makkelijk. Levering snel. Verpakking goed. Gewoon zoals het hoort.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering tegen zeer goede prijs

Elke keer als ik een doos met bier bestel, wordt dit de volgende dag of direct na het weekend geleverd. Alles zeer goed verpakt tegen een zeer goede prijs. Zeer diverse bieren te bestellen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer veel keuze , mooie aanbiedingen , snelle levering.

Ik ben al jaren vaste klant en zeer tevreden. Ik vind het de beste webshop met een zeer uitgebreid assortiment

• Ik ben: Vaker klant geweest

gewoon goed -op tijd- goede service

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW