Snelle levering . Het cadeau viel in goede aarde

Groot assortiment en snelle levering

Groot assortiment en snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top ook vanwege snelle levering!

Zoals mn titel al zegt

Te weinig geleverd

Doos werd incompleet geleverd. Verder geen bericht over nalevering oid.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Duidelijk, aantrekkelijke prijzen en snelle goede levering

Goede en overzichtelijke verwerking bij Drankdozijn

Goedkoopste snelle levering

Relatief over het algemeen onder de prijs van andere aanbieders

• Ik ben: Vaker klant geweest

Wat ik besteld hen is optijd en in perfecte staat geleverd.

Groot aanbod Goedkoop en snel

Als ik op zoek ben naar specifieke drank kom ik nagenoeg altijd uit op de site van Drankdozijn. Ze bieden vaak ook 1liter flessen aan en de prijs ligt vaak ver onder de prijs van andere aanbieders. Daarnaast leveren ze de producten binnen 1 a 2 dagen. Tot nu toe altijd datgene ontvangen wat ik verwacht te ontvangen.

Uitstekend!

Prima assortiment en een snelle levering.

Uitstekend.

Gunstige prijsstelling in een ruim assortiment. Goede communicatie, snelle verzending, zeer solide verpakking. Niets te wensen over, prima.

• Ik ben: Vaker klant geweest

doen hun zaak goed - maar ze willen ook politiek correct zijn

Ze willen ook weten hoe oud je bent (boven de 18?). Niemand dwingt ze dat te controleren, dat doen ze vrijwillig. Een echte controle is op afstand amper mogelijk, maar ze doen het toch. De "controle" gaat via je bank. Werkt vergelijkbaar met iDEAL. Wie achter mijn computer zit weten ze uiteraard niet. Achteraf stond mijn bankrekening op hun website - wat me niet zo goed beviel. Dus het werkt niet betrouwbaar, het houd niet rekening met mijn privacy, de overheid dwingt het niet af, het kost (waarschijnlijk) alleen maar geld. Ik ben er niet tevreden met. Voor de rest: ik heb al meerdere keren bij Drankdozijn besteld, was altijd tevreden en ik vind de keuzes en zoekmogelijkheiden fijn. Prijzen lijken ook ok. Maar de politieke houding lijkt me te "betweterig".

Snel geleverd! Bestel snel weer

Goede prijs, snelle levering

Goedkoopste site voor de gin die ik zocht. Snelle levering en goed verpakt.

Goede prijs snelle leveing

Prijskwaliteit

Goed verpakt

Goed verpakt

Mooie prijzen

Er is ruime keuze. Mijn bestelling kwam vlot en de prijzen zijn schappelijk. T.o.v. de vorige bestelling: nu in een kleinere doos, compliment. Kortom: zeer tevreden

• Ik ben: Vaker klant geweest

Besteld en de volgende dag al binnen

Structueel scherpe prijzen

Mijn favorite Tanqueray gin bij Drankdozijn is de 1 liter fles goedkoper dan de 0,7 liter fles bij Gall en Gall. Proost!

Hele goede levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goedkoop veel keus, snel binnen

Vast adres om drank te bestellen. Goede prijzen, goede communicatie als iets toch niet op voorraad is. Zeer snelle bezorging. Ik ben helemaal tevreden

Alles helemaal goed geregeld

Keurig verpakt, snel, duidelijk en doen wat zij zeggen.

Altijd goed ingepakt

Ben super blij met drankdozijn àlles netjes ingepakt en goed bezorgd.Jammer dat er geen gifts krijgen zoals een wijn glazen of whisky glazen voor de rest super blij mee .

• Ik ben: Vaker klant geweest

Perfect verpakte levering met een zeer korte levertijd, op de afgesproken tijd op de afgesproken 0la

Ie boven

• Ik ben: Eerste keer klant

Veel keus, snel geleverd.

Na mijn bezoek aan een whisky-proeverij bij Drankdozijn gekeken naar de geproefde whisky’s. Wat een keuze en snel geleverd. Helemaal top!

Geweldig netjes geleverd.

Snel en zeker netjes verpakt geleverd. Niets op aan te merken.

• Ik ben: N.v.t.

12 Kombuisweg