Vlotte levering

Website is gebruiksvriendelijk, levering is vlot

Super klopt altijd!

Erg makkelijk het online bestellen! Staat duidelijk in de folder, makkelijk bestellen Tot nu toe klopt het altijd Wordt snel en goed verpakt bezorgd Ik zal jullie zeker aanbevelen bij mijn kennissen Gr.

Super klopt altijd!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel en goed ingepakt geleverd.

Zekerheid met drankdozijn

Altijd een prima ervaring met drankdozijn.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goedkoop en super snel geleverd.

Ruime keus, leuke prijzen en snel en netjes geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

de laagste prijzen en toch perfecte service!

Zowel de lage prijzen, de goede aanbiedingen, de levering en de service: allemaal helemaal goed!

Helemaal oke

Deskundig verpakte en snelle levering. Wel op een ander afleverpunt dan aangevraagd.

Very good purchase..

Good price, many choices. With my next order i only hope in a little better packaging. See you soon...

• Ik ben: N.v.t.

Snel en keurig verzorgd afgeleverd!!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima aanbod en altijd goedkoper dan G&G

Altijd mooie aanbiedingen en extra coupons bij verjaardag etcetera

• Ik ben: Vaker klant geweest

efficient, reliable and cost effective

Great specials in all categories with the convenience of quick and efficient delivery.

vlotte levering, veilig verpakt

??

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruime keus voor een scherpe prijs

Mooie website waarbij je makkelijk kunt vinden wat je zoekt; mede door de filters die je kunt gebruiken. Bestellingen komen altijd keurig op tijd. Enige wat ik mis, vooral bij redelijke bestellingen, is een gratis whisky glas of een paar schenk doppen.

Coulance niet aanwezig

Op zaterdagavond bestellen en zondag ontdekken dat een nieuwe actie in werking is. Na aangeven simpel de reactie "had je het een dag later moeten bestellen". Jammer, heel jammer.

Prijsvergelijking: gunstig

Dit gevoegd bij een keurige, solide verpakking, snelle levering en correcte afwikkeling van de betaling: 5 sterren. Ik ben een tevreden, vaste klant van Drankdozijn.nl

Ruim aanbod voor een goede prijs

Fijne site om spiritualiën te kopen. Je kunt ook voldoende filteren wat de keuze makkelijker maakt. Levering is altijd mooi op tijd. Enige wat ik mis als je een ruime hoeveelheid drank besteld is een gratis presentje. Whiskyglas als je veel whisky besteld. Of enkele schenkdoppen bij andere drank. Verder alles oké.

Goed geholpen

Werd goed door personeel geholpen Bestelling werd snel geleverd