Goed verpakt en snel geleverd. Concurerende prijs

Nog steeds Top !

Bestel al vele jaren bij Drankdozijn , goed om te zien dat hun service nog steeds top blijft. Makkelijke webshop, goede prijzen en supersnelle levering !

Super geregeld.

Alles wat is beloofd 100% afgewerkt.

Goed, goedkoop en snel.

Al jaren bestel ik geregeld drank bij hun. Nooit problemen gehad. Alles correct verlopen en daags erna in huis!

Snel en goed

Geen moelijk gedoe simpel handig envsnel

Top geregeld, makkelijk bestelt

Voor een mooie prijs een heerlijke whisky

Razendsnelle levering

Bestel vaker bij Drankdozijn Het is makkelijk om online een vergelijkend onderzoek te doen. Drankdozijn is het goedkoopst en levert supersnel Ik bestelde zondagmiddag rond 16:00 uur en kreeg maandag in de ochtend keurig in doos de flessen thuis geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

s’middags besteld,de volgende dag in huis,alles keurig en netjes thuis gebracht,ik zeg een 10

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede duidelijke webshop en snel geleverd

Goede webshop en met zeer goede prijzen ( in mijn geval ) alles is duidelijk en na het bestellen is het echt razendsnel bij je. Maken de afspraken die ze maken duidelijk waar en dat is er fijn. Dus ik kan zeggen dat ze snel, netjes en betrouwbaar zijn..

• Ik ben: Eerste keer klant

Veel op voorraad en snel geleverd

Goede prijs/kwaliteit verhouding en altijd snel geleverd en goed verpakt!

Goed en snel

Zondagmiddag besteld en maandagmiddag in huis. Veel keuze!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en goede service

Altijd goeie ervaring!

Altijt snelle levering! Regelmatig interessant deal! Top, jongens, bedankt!!’

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd op tijd goed verpakt en ruime betaalbare produkten

Fantastische flessen

Snel, goed, adequaat

Voordelig en snelle bezorging

Ja de jacht op rokers en alcohol-drinkers is geopend door mensen die denken dat je door 3 cigaretten en en 2 glazen whiskey grote kans hebt om ernstig ziek te worden. Soms gaat het zo ver dat het op misgunnen en jaloezie lijkt. Die mensen zullen waarschijnlijk D66 stemmen want die willen roken en drinken onbetaalbaar maken. Dit alles terzijde, maar ik ben erg tevreden over de prijzen bij Drankdozijn.nl en heb wat extra voorraad besteld i.v.m. de aankomende accijnsverhoging. Cheers en geniet ze !

Goede service, snelle levering

Mijn bestelling werd snel en opde door mijn gekozen dag bezorgd

Snel en makkelijk..!

Snel, makkelijk en vlot bezorgd..!

• Ik ben: Eerste keer klant

Postnl heeft er een potje van gemaakt

Eerst niet afleveren omdat zending beschadigd was, retour afzender gestuurd door bezorger, doos dicht geplakt en alsnog zogenaamd bezorgd de volgende dag, ik was niet thuis dus bezorgd bij Primera, binnen in voetgangers gebied dus ver looen/sjouwen naar mn auto, ee zijn in Barneveld ook afhaalpunten waar je met de auto kunt komen. Intratuin, jumbo nieuwemarkt etc

Ze zijn netjes op tijd met bezorgen . Goede servies

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooie aanbiedingen en snelle levering

Ben al jaren klant en ben zeer te vreden. Altijd mooie week aanbiedingen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel geleverd, degelijk verpakt en goede prijs

Eerste bestelling geweest. In de avond besteld, ochtend erna ontvangen. Goed ingepakt. En qua prijs ook goed, zeker vergeleken met huidige prijzen bij een aantal slijterijen/winkels.

Snelle bezorging

Bijzonder prettig

Super Duper Drankotuder!

Geweldig snel geleverd! Enorm goed verpakt! (Kan BOL wat van leren) Stevige doos met daarin de fles goed gesealed! Top!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Vandaag besteld en de volgende dag binnen. En goedkoper. Zeker als je een grote feest heb moet je hier hun aanbieding volgen.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW