Verzorgd, betaalbaar, grote keus

Het was de eerste keer dat ik bij DD bestelde. Website overzichtelijk, enorme keus met goed beschrijvingen en vooral ook snel geleverd en goed verpakt bik raad deze winkel absoluut aan m

• Ik ben: Eerste keer klant

Tiptop in orde als,altijd.

Onze favoriete dranken voor een scherpe prijs vlot en keurig verpakt aan huis geleverd. Zoals altijd uitermate tevreden en ten zeerste aanbevolen.

Goed en goedkoop

Alijd snel geleverd.

Snelle levering, redelijke prijzen

D12 heeft een uitgebreid assortiment, levert snel en hanteert redelijke prijzen. Incidentele fouten in de levering (bijv. Verkeerd geleverd product) worden correct opgelost.

Veelal de goedkoopste.

Goede prijzen en idem service

Goede prijzen en idem service

• Ik ben: Vaker klant geweest

Helaas was de bezorging slecht

Zaterdag bestellen en vrijdags pas bezorgd. Normaal 1a2 dagen en dan heb ik het thuis

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijzen voor heerlijke producten

Bestellen gaat makkelijk, goede en snelle bezorging. Grote keuze in mooie producten.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruim assortiment en snelle levering

De website was erg duidelijk en er was ruime keuze in verschillende koffie siropen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd op tijd, snel en correct

Sinds jaren leverancier van mijn favoriete drankjes. Altijd zonder problemen snelle service

Beste prijs en service!

Al jarenlang vaste klant bij drankdozijn. Altijd prima service en prima prijzen! Eén keertje was er een fles stukgegaan in de doos en dat werd meteen prima opgelost.

Scherpe prijzen

Super snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Flessen goed verpakt en snel geleverd.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede prijs en snel geleverd

Geen minpunten

• Ik ben: Eerste keer klant

Super snel gelevert en goede prijs

Ze hebben altijd leuke aanbiedingen dat vind ik belangrijk en zeer snelle levering. Bestelt volgende dag in huis

• Ik ben: Vaker klant geweest

Dat ging allemaal weer soepel

Uiteraard weer geleverd de dag na bestelling, top! Wel jammer dat de verpakkingen van de whiskyflessen beschadigd waren, maar dat zal meer door de pakketbezorger komen want ook de doos was flink beschadigd. Gelukkig zaten er geen cadeautjes bij.

• Ik ben: N.v.t.

Goed assortiment, snelle levering, prima prijzen!

Zie boven

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruime keus en fijne prijzen

Duidelijke website, makkelijk te bestellen, ruime keus, leuke aanbiedingen, goede communicatie.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk, snel, ruim assortiment en aardig geprijsd.

Prima!!!

Ik vind het heel erg fijn dat ik online kan bestellen tegen de beste prijs. Er is altijd wel een aanbieding. Een dag later wordt alles keurig bezorgt.

The one stop shop

Ik bestel al jaren mijn Whisky (en sinds kort ook wijn) via deze site. Prima assortiment met dito prijzen. Snelle en makkelijke leveringen. Sinds kort zijn de verpakkingen ook wat aangepast, milieu vriendelijker, zodat Drankdozijn nog meer in aanzien stijgt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel volgens aangegeven tijden bezorgd en degelijk verpakt

Het bestellen ging redelijk gemakkelijk en de gekochte whisky werd volgens de aangegeven tijden bezorgd. Was ook goed verpakt, zonder allerlei overbodig verpakkingsmateriaal.

De site is overzichtelihjk

Ik heb alleen maar goede ervaring. Bestelling eenvoudig te plaatsen. Bezorging keurig op tijd geleverd volgen afspraak.

Niet geleverd!

Bestelling werd niet aan huis geleverd door Postnl. Is retour gestuurd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Volgende dag in huis, heel stevig en netjes verpakt. Zag er allemaal top uit

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW