De heerlijke Pumpkin spicesiroop besteld. En als het opeens herfst is, wil je ook opeens een lekkere siroop. Zo geregeld bij Drankdozijn: mooie aanbieding en snelle levering. Snel genieten dus!

Bezorging

De laatste drie x wordt bezorging niet meer aan huis geleverd maar bij een ophaalpunt. Erg vervelend!!!!

Prijs/moet bij 50 euro vrij zijn van bezorgkosten

• Ik ben: Vaker klant geweest

Eindelijk mijn Glenfarcas weer in de aanbieding!

Kocht mijn 105 tot zo'n 5 jaar terug voor ca. €29 per liter. Nu meer dan €10 duurder en dan als gunst maximaal 2 flessen mogen kopen. Wat is er aan de hand met de prijzen?

Weer top bezorgd

Top bedrijf nooit moeilijkheden

• Ik ben: Vaker klant geweest

wat een geluk, er past precies een dozijn in een verpakking.

Ruime keuze, snelle levering, degelijke verpakking dus alles komt heel en snel thuisgeleverd aan.

Ruim assortiment en snelle levering

Ruim assortiment en snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijs, uitstekende sortering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijs, snel besteld en geleverd, zeer tevreden

Bij toeval de site ontdekt, bestellen was overzichtelijk, verzending en ontvangst snel. Verpakking goed.

• Ik ben: Eerste keer klant

Geweldige bestelsite en eigen keuze in afleverdatum

Wanneer ik een bestelling plaats dan heb ik een doos vol met mooie aanbiedingen en goede prijzen. Ook is dan de verzending gratis. Dank voor de goede service Drankdozijn.nl

Veel keuze goed geprijsd

Ruime keuze aan producten tegen een goede prijs

• Ik ben: Vaker klant geweest

's Middags betsteld 's anderendaags in huis, mooier kan het niet zijn.

Vlotte levering. Fijne whisky

Snelle levering van whisky. Super goed verpakt. Volgende dag al geleverd.

Geweldige service

Goede service en snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel besteld, snel geleverd voor een prima prijs.

De prijzen zijn zeer goed. Bestellen gaat eenvoudig en de levering is snel. Top

Uitstekende service

Doos aan gekomen met breuk (niet hun schuld). Even gebeld en doos terug gestuurd binnen ni time een nieuwe zending gehad . Top service

Snel en accuraat

Bij D12 heb je goede prijzen, leuke aanbiedingen en het word snel geleverd en héél goed ingepakt.

Prima,snel correct

Goed prima

• Ik ben: Vaker klant geweest

Voor het eerst een bestelling gedaan en tot mijn verrassing was er ook marsala dus daar een fles van bij de oorspronkelijke bestelling voor de verjaardag van mijn man gedaan. Er is veel keus dus voor ieder wat wils.

• Ik ben: Eerste keer klant

Erg duidelijke en service gerichte organisatie

Scherpe aanbiedingen. Bestellen is makkelijk, levering bijna altijd conform afspraak.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Normaal zeer goed nu even een rimpel

Echter had ik onlangs een ervaring die ik niet eerder bij het bestellen via de app had. Tijdens het bestellen/betalen werd ik uit de procedure gegooid. Ik moest de app opnieuw opstarten en volledig overnieuw beginnen. Ik toe toen een tweede maal de bestelling geplaatst en toen lukt het wel. Echter kreeg ik prompt tweemaal een bevestigingsmail van twee afzonderlijke bestellingen. Het betreft order nr 41096827 & 20666531. U zult zien dat beide bestellingen tweemaal hetzelfde betreft. Ik vond het een een mindere ervaring die ik niet eerder heb via jullie site / app heb mee gemaakt. Wanneer ik daadwerkelijk beide flessen 2 x had willen bestellen, had ik het in één bestelling gedaan (al was het alleen maar om de portokosten uit te sparen. Met vriendelijke groet. Martin Koopmans

• Ik ben: Vaker klant geweest

Keurig netjes verpakt en op tijd verzonden

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs

Alles bij de hand

Ruime sortering van wijnen t/m gedistilleerd. Handig dat je op één plek terecht kunt. Hoef ik niet her en der te struinen. Regelmatig leuke aanbiedingen en snel bezorgd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

snel besteld, volgende dag in huis, geweldig

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW