Prima aanbieding en levering!

Ik had nog nooit drank online besteld en was ook wel een beetje sceptisch over zo'n levering. Maar toch maar eens geprobeerd, volgende dag,prima verpakt in een doos werd mijn wiskey bezorgd!

prijs is goed

• Ik ben: N.v.t.

Stroh 80 1L. What else! :)

Goeie reactie van Drankdozijn

Nadat ik een bestelling van meerdere flessen geplaatst had maakte PostNL er een grote puinhoop van. De doos van Drankdozijn was blijkbaar zodanig beschadigd dat PostNL het (na een volle week pas) nodig vond de bestelling over te pakken in een neutrale doos die met plakband bij elkaar gehouden werd. Aangezien de orginele Drankdozijn-dozen heel erg stevig zijn is er nogal wat voor nodig deze zo ernstig te beschadigen. Affijn, er was maar één fles kapot en die werd prompt door Drankdozijn nagestuurd, mét een tegoedbon van 30 euro. Terwijl Drankdozijn er eigenlijk helemaal niets aan kon doen.

Ruim assortiment, goede prijs

Bestelling snel binnen, goed verzorgd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Scherpe prijzen, snelle levering!

Scherpe prijzen, snelle levering

Lekker snel

Erg snelle bezorging. En geweldig veel keus. Mooie aanbiedingen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top ervaring, snelle levering tegen scherpe prijzen

Ik bestel hier caker, maar iedere keer was het top. Erg scherpe prijs, en een snelle levering. Is zeer aan te raden, top

Verzenddoos is...

Ik had siropen besteld voor in mijn latte macchiato's. Product is gewoon goed zoals ik gewend ben. De verzenddoos echter.. die is niet goed, die is geweldig! Was makkelijk open te maken, automatisch rechtop en verdeeld in 6 vakken. Doordat deze is verdeeld in vakken kan ik, ~44 kilo, het gebruiken als krukje. De deksel kan namelijk weer dicht. Als je het zou stofferen heb je zo een krukje (of voetenbankje) voor in je huiskamer/kinderkamer/serre of waar je ook een krukje wilt.

Zeer goede prijs kwaliteit

Zeer goede prijs kwaliteit

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en goede prijzen

Toppie

• Ik ben: Vaker klant geweest

Heel netjes verpakt en lekkere dranken tegen een scherpe prijs !

De verpakking was stevig en drank flessen zaten goed vast en smaken goed ! Dit alles voor een scherpe prijs. Ben zeer tevreden !

• Ik ben: Vaker klant geweest

Groot assortiment en snelle bezorging

Bestel bij drankdozijn vanwege het grote assortiment, de informatieve beschrijvingen en de goed doorzoekbare website. Snelle bezorgservice

• Ik ben: Vaker klant geweest

goeie reactie van Drankdozijn.

Weer een leuke bestelling bij Drankdozijn geplaatst, maar helaas maakte PostNL daar een grote puinhoop van. Hoewel een zending altijd in een speciale zeer stevige doos wordt verzonden viel het, gezien de schade aan de zending, mee dat er maar één fles kapot was. Die werd ook prompt nagezonden. Kreeg verder een tegoedbon van 30 euro aangeboden hoewel Drankdozijn hier helemaal niets aan kon doen.

Altijd goed

Altijd snelle levering, goed en veilig verpakt. Kwaliteit van de drank ook super. Geen minpunten

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bedrijf kan zijn/haar belofte niet nakomen

Ik heb vandaag (6-10-2023) een verjaardag feest. Op hen site adverteren zij met voor 21:00 besteld volgende dag in huis. En nu krijg mijn drank niet de volgende dag thuis maar die dag erop. Zegt de medewerker aan de lijn ja als je een dagje wacht… hoeee dan? Jullie werken met een partner die fouten maakt, jullie beloven dat het volgende dag thuis is? Eerste en laatste keer dat ik hier heb besteld! Die doos gaat ook meteeen retour afzender! Mijn hele feest zou naar de klote gaan door jullie als ik op jullie zou moeten wachten stelletje amateurssss

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede prijs en snelle levering

Dranken goedkoper dan in winkels, sommige dranken zelfs goedkoper dan in Duitsland. Snelle bezorging en flessen zijn goed verpakt in stevige dozen.

Almost perfect

Ordered to Geleen but PostNL as always in this area doesn’t work well, delivered to a different address again. But its not a DrankDozijn problem.

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima whisky voor deze prijs

Heerlijke whisky voor het eten,wij drinken al jaren deze whisky voor het eten en het bevalt prima.Prijs kwaliteit verhouding is top,Hopelijk blijft dat zo anders wordt onze borrel onbetaalbaar,daar is deze refering hard mee bezig vrees ik.

Meer dan goed

Altijd op tijd en zo niet een berichtje Top bedrijf en mooie prijzen We doen whisky proeverijen onder de naam WhiskyTrain zonder winst bejacht en kunnen vaak toch voor redelijke prijzen kopen, zodat we nog een klein bedrag kunnen vragen aan de deelnemers Houden zo Groet Chris

• Ik ben: Vaker klant geweest

Minder goede ervaring over de bezorging

Het bestelde zou op zaterdag bezorgd worden, maar dat werd helaas zondag en toen waren we niet thuis maar in de kerk. En we houden er niet van dat er op zondag bezorgd wordt. Nu heb ik de bestelling nog niet in huis. Ben in Haaften geweest om de order te halen maar moest me legitimeren en had niets bij me. Dus helaas ….

Goeie Prijs

Doet wat het beloofd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd Goed . En de volgende dag levering 100%. Post.nl heeft het verneukt vaak met bezorgen maar daar kan drankdozijn niks aan doen .

uitstekend

goede webside, uitstekende prijzen en snelle levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Gemakkelijk besteld, supersnel geleverd. Had tegen de avond besteld en het werd de volgende dag al netjes geleverd.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW