De calvados van pere magloire heb ik nog nergens voor deze prijs gezien, echt erg goedkoop!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima prijs en prima levering

Alles in 1 zin gezegd. Alleen jammer dat DD geen kortingscodes hanteert voor vaste klanten.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel geleverd, super verpakt!

Zeer voordelig.

Helemaal top

Zeer makkelijk bestellen Duidelijke mails Optijd geleverd conform afspraak

• Ik ben: Vaker klant geweest

Netjes en tegen scherpe prijzen geleverd

Mijn bestelling is snel correct en tegen een scherpe prijs geleverd! Een aanrader!

• Ik ben: Eerste keer klant

Ruime keuze met vaak verrassend lage prijzen

Er valt veel te kiezen en de aanbiedingen zijn vaak scherp. Vlotte bestelling en levering, niets op aan te merken.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Hele goede prijs, altijd op tijd geleverd en een makkelijke en snelle website om te bestellen. Ga vooral zo door..

Fijne online winkel

Assortiment is groot, prijzen gunstig en wekelijks whiskey’s in de aanbieding. Service omvat een snelle en correcte levering. Drank dozijn absoluut een aanrader. Enigste minpuntje dat gratis verzending pas bij € 150,- of 12 flessen.

Uitsteken

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering voor een scherpe prijs!

Snelle levering voor een scherpe prijs.

Snelle bezorging

Volgens afgesproken dag afgeleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en mooie prijs

In een woord Prima

Precies volgens afspraak!

Prima, mijn bestelde artikellen werden op de juiste dag bezorgd, en netjes verpakt!

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede service voor een redelijke prijs

Bestellen, betalen, afleveren. Geen gevoel van risico.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top aanbod, super prijs en snel geleverd!

Altijd een correcte bestelling, snel in huis. Goede prijs fijn aanbod!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ben goed tevreden alleen met de bezorging niet als ik vraag om 17.00 komen ze om 15.30 dat wil ik niet meer hebben want ze brengen het bij de buren dat wil ik niet zoals afgesproken ik wil zelf tekenen voor de bestelling de laatste bestelling was niet getekend door mij dus als dit weer gebeurd bestel ik niet meer bij jullie Met vriendelijke groeten Mario de wit

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Deze fijne wisky ken ik en voor een mooie prijs kan ik deze fles bij drankdozijn kopen

• Ik ben: Vaker klant geweest

De ene dag besteld, andere dag in huis.

Ongetwijfeld bij u bekend, al jaren regelmatige afnemer van famous grouse whisky, waarbij opgemerkt dat ik alvorens te bestellen, eerst kijk of mijn merk in de aanbieding is, tot dat ik het niet langer kan uistellen.

uitstekend verzorgd

Afgelopen week voor het eerst bij Drankdozijn besteld. Ben zeer tevreden over de service en bereikbaarheid van de telefonische klantenservice. Levering was ook supersnel.

Zeer snelle levering

Op zondag besteld en maandag al in huis. Ik miste (helaas) de roze kleur van de tonic zoals ik hem ken, maar de smaak is nog steeds hetzelfde :-)

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima bedrijf gaat al jaren probleemloos,aanrader!

Probleemloos kopen wat je besteld is de volgende dag bij je thuis. Je tekend voor ontvangst zodat het niet los voor de deur wordt neergezet. De mail aanbiedingen kijk ik altijd even door. De verpakking is voor glas flessen ook altijd prima en komt heel over zodat je daar niet nog weer achteraan moet. Warm aanbevolen!! R.Kanselaar

• Ik ben: Vaker klant geweest

prijs en assortiment zijn super

heerlijk veel keus voor een schappelijke prijs, en regelmatig super aanbiedingen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk te bestellen en stuk goedkoper dan de winkel

Makkelijk te bestellen en een stuk goedkoper dan in de winkel.

Prima service.

12 Kombuisweg