Prima prijs met een uitsekende service

Makkelijk bestellen, prima prijzen, leveringen zoals verwacht. Echt aan te bevelen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer goede prijs en altijd op tijd

Geweldig!!

Goede duidelijke site, snelle levering en duidelijkheid daarover. Prima! Ga zo door!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Je bestelt, betaalt en alles wordt snel geleverd.

De bestelde flessen zijn goed verpakt. Ik ben tevreden, elke keer weer.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Netjes verpakt zeer snel in huis

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd in een mooie stevige verpakking

• Ik ben: Eerste keer klant

6 flessen whisky bestelt, netjes en vlot geleverd. In een zeer goede verpakking

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bestellen is makkelijk, bezorging is goed . Totaal geen klachten, zeer betrouwbaar

Prima, zoals altijd!

Ik ken Drankdozijn niet anders dan als een prima leverancier! Ga zo door!

Prima aanbiedingen, nette en snelle levering

Prima aanbiedingen, nette en snelle levering

Lekker snel geleverd

Lekker snel geleverd

Snelle fijn service.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Gebruikers gemak beter dan bij concurrent

Dat je makkelijker kunt aangeven hoe en waar Je het bezorgd wil hebben. Tevens goede telefonische hulp

Super service

Twee keer besteld. Snelle service, goed verpakt met weinig tot geen plastic. Handige gevouwen dozen. De grotere zijn herbruikbaar. Manco op de laatste bestelling gehad. De keuze werd geboden voor nalevering of geld terug. Ik koos voor nalevering. Na een paar dagen een mail dat het weer op voorraad was en wanneer ik het bezorgd wilde hebben. Wederom supersnelle levering. Ter compensatie ook nog eens een voucher gekregen voor de verzendkosten voor een volgende bestelling. Goede communicatie met drank dozijn en een hele fijne klantgerichte service. Ga zo door!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Klantenservice (after sales) in de overtreffendende trap ?

Mijn meest recente bestelling zoals gebruikelijk binnen 24 uur na bestelling afgeleverd. Helaas bleek deze na ontvangst niet geheel conform bestelling t.w. 1 verkeerd item. Na melding per mail binnen 1 uur antwoord klantenservice. Hierna dezelfde middag snelle oplossing, volgende dag correcte en oorspronkelijk bestelde item mogen ontvangen, waarbij ik het verkeerd geleverde item gratis mocht houden. al met al klasse service !

Gewoon goed

Soms wat duur maar goede kwaliteit en volgende dag in huis

• Ik ben: Vaker klant geweest

Af en toe een leuke aanbieding maar soms ook te duur

Ik koop af en toe een paar flesjes om te drinken en meestal voor de verzameling. Vaak bestel ik net zoveel dat er geen verzendkosten overheen komen en heel soms zelfs 12 flessen in één keer.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Klantenserve (after sales) in de overtreffende trap!

Snel en goed

Na bestelling volgende dag geleverd, bij aankomst zeer goed en veilig verpakt

Aanrader!

Leuke prijzen, goede service en zeer snelle en nette levering. Helemaal top.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Gewoon heel goed, snel geleverd en groot aanbod.

Tijdens de C crisis begonnen met bestellen en niet meer gestopt. Alles dat ik zoek is er en snel geleverd voor een goede prijs.

Altijd goed

Altijd goede producten, goede prijs en snelle levering.

uitermate perfect!

Zie hierboven.

Geweldig!

Alles wat je besteld komt in een goede doos aan. En ook op de afgesproken dag!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goedkoop, goed verpakt, altijd op tijd, kortom: uitstekend.

Bestel er regelmatig, nooit problemen gehad. Altijd de correcte flessen geleverd en goedkoop, maar ondanks dat wordt niet bezuinigd op verpakking of service. Al mijn bestellingen zijn correct verlopen. In Nederland volgens mij de beste webshop voor whisky, al mis ook ik nog wel eens iets in hun assortiment, maar er is zo veel, je kunt niet alles hebben.

Netjes afgeleverd

12 Kombuisweg