Supersnelle levering, goede service

Net als altijd,

zeer goed en nauwkeurig.

Ruime sortering

Zeer goede service

Binnen 1 dag mijn bestelling in huis. Zeer goede prijs/kwaliteit. Ik ben er zeer tevreden over.

• Ik ben: Eerste keer klant

Gaat altyd goed genoeg keus, snelle levering, en als je vaker besteld krijg je ook nog vaak extra korting

heel fijn

Leuk dat ze een korting geven met je verjaardag. prima geregeld. Fijne drank voor een hele goede prijs en heel snel geleverd.

goede prijs juiste kwaliteit

en wat het nog extra leuk maakt is dat je kans maakt op de reis naar Schotland!

• Ik ben: Eerste keer klant

Keurig bepakt en snel geleverd.

Lekkere whisky

Prima geregeld

Snel goed en een mooie prijs

Prima behandeling

Prima, snelle levering

Snel, simpel, goed.

Om met het laatste te beginnen, goede website, makkelijk navigeren, keuze maken. Simpel: ja staat hierboven al omschreven. Bestelling geplaatst; betalen met ideal, en lekker snel geleverd. Dus helemaal toppie

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede aanbiedingen, maar afleveren op de gewenste dag lukt vaak niet

Het grote assortiment en de aanbiedingen van Drankdozijn zijn al jaren de moeite waard. Maar afleveren op de gewenste dag gaat steeds vaker fout. Daarom bestel ik tegenwoordig meestal 3 dagen van tevoren, dus bijv. op dinsdag voor afleveren op vrijdag, Het gebeurt dan regelmatig dat op vrijdagMIDDAG de zending nog niet door postnl is ontvangen. Dus WEER te laat bezorgd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Tijdige levering, goede kwaliteit, geen klachten.

Breed assortiment, verzendkosten kunnen aanbiedingen teniet doen als je geen grote bestelling wilt plaatsen, maar het proces loopt goed. Betrouwbare partij in mijn ervaring.

Veel keus,leuke prijzen,snelle levering. 1 woord geweldig

Veel keuze

Zoek je iets bijzonders dat je niet in de winkel kunt kopen? Drankdozijn heeft het en voor een goede prijs! Snel thuisbezorgd!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zoals altijd, goed verpakt, snel verzonden.

Ik maak graag steeds weer gebruik van Drankdozijn. Bestellingen worden snel verzonden, voldoen altijd aan de vraag en sturen snel op. In alle opzichten: prima>

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik kreeg me een agressieve bezorger

Er kwam een agressieve bezorger van postnl Rammen op de Tuindeur eerst Dan even drukken op mijn bel Da het pakketje pakken voor mij uit dd auto, en komen bezorgen. Wat een apart persoon! Wie is dit persoon, ik heb het al meerdere keren gemeld met 3SCODE bij postnl Maar postnl is SLECHT!!!!

• Ik ben: N.v.t.

Gewoon perfect met mooie prijzen

Drankdozijn blijft gewoon echt een aanrader zeer tevreden.

Uitstekend!

Goede service! Leuk kado ivm. 5 jaar klant!

Zeer aan te bevelen

Ruim assortiment en goede prijsstelling. Snelle levering.

Snelle en goede levering

Drank dozijn komt na wat ze beloven, snel en goed en nooit leveringsproblemen. Artikelen hebben juiste prijzen en voel ik ook de dwang om te gaan shoppen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Vlotte bestelling en levering voor een leuke prijs

Makelijke te bestellen en ook een vloten levering

good

good