Problemen met de levering
Dinsdag 28 maart 2023 zou uw pakket, Ordernummer: 53640262, besteld door mijn partner, door PostNL bezorgd worden. Ik had deze bezorgdatum aangepast omdat die dag ook DHL een pakket zou afleveren en ik thuis zou zijn. DHL is ook netjes gekomen die ochtend maar PostNL stuurde een email dat de bezorger ons die ochtend niet thuis getroffen had en dat het pakket was afgeleverd op een PostNL afhaalpunt. Maar PostNL is 100% zeker helemaal niet geweest! De bezorger heeft de boel gewoon direct bij het afhaalpunt gebracht! Ik heb de klantenservice van PostNL direct opgebeld toen ik het bericht ontving. Aan de dame daar uitgelegd dat er 2 mensen thuis waren die ochtend, 1 werkte die dag thuis en de ander deed een online cursus. Het was daarom dus ook helemaal stil in huis, niet eens de radio aan. Onze luide deurbel zou door ons dus ook zeker gehoord zijn als die was gegaan maar dat is niet het geval geweest. Zij heeft alles genoteerd maar kon er niet voor zorgen dat het pakket alsnog gebracht zou worden. Wij moesten het dus afhalen! Maar ja, een pakket van die afmetingen en dat gewicht haal je niet even lopend of op je fietsje op. Een auto moest dus geregeld worden. Nu is het natuurlijk niet de schuld van DrankDozijn, maar a) er is in principe wel voor verzending/bezorging betaald en b) op het afhaalpunt hoorde ik dat dit vaker gebeurt met de raad hier zeker melding van te maken en c) als het vaker zo gaat en wij dit soort pakketten vaker moeten gaan afhalen dan snapt u vermoedelijk ook wel dat het bestellen snel zal afnemen. Bij deze e.e.a. daarom dus ook aan u ter info in de hoop dat u ook een klacht indient bij PostNL.