De levering was snel, goed verpakt en compleet. Verder zijn de prijzen van Drankdozijn.nl veruit het meest voordelig. Zeker aan te raden!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Het pakket kwam wel eerder dan ik had aangegeven gelukkig was ik thuis.

Goed en niet duur

Drankdozijn is niet duur en leveren altijd op tijd

Goede prijzen, goed verpakt

Goede prijzen, goed verpakt en snelle verzending. Helaas werd het niet bij ons bezorgd maar bij een afhaalpunt en dat terwijl wij aanwezig waren, maar dat lag aan PostNL.

Wordt minder!

Na bestelling komt er geen email bevestiging meer. Ook levert post.nl de pakketen altijd te laat. Beide sinds mijn laatste 3 bestellingen.

Top.

Lekker veel diepte in variatie . Duidelijk en altijd op tijd Verzonden. Nooit smoesjes van dat het druk is bij bezorging of soortgelijks. Altijd volgende dag bezorgd .

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top bedrijf met veel keus en snelle leveringen

Altijd binnen 1 dag in huis. En stevig verpakt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Gemakkelijk om te bestellen.

Gemakkelijk te bestellen. Nette (gestegen...) prijzen en snelle correcte levering. Kom hier al jaren! (By by G&G.!)

Snel en optijd geleverd

Vlotte afhandeling en bezorging in een goede verpakking.

zeer tevreden

ruime keuze en keurig verpakt geleverd

heel goed

drink die wijn altijd

• Ik ben: Eerste keer klant

Een goede verzorgde snelle en goedkope verzending

Goede betaalbare producten doe verzorgd en snel worden geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Leveringen altijd op tijd Niks op aan te merken

Snelle service top

Hier besteld is waar voor je geld goeie Wiskey voor een leuke prijs en heel snel bezorgd

Goed en snel geleverd!!

Heel blij met de wijn, snelle levering!!

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Schappelijke prijzen bij aanbiedingen, snelle service en goede verpakking.

snel, goed, accuraat

bestellen ontvangen, klaar goed verpakt, geen schade snel geleverd

Alles goed

Zeer ruime keuzes ook binnen de merken zelf tegen goede prijzen. Leveringen zijn altijd snel en correct verpakt. Helemaal goed drankdozijn !

Prima bedrijf

Ik heb in het verleden vaker bij Drankdozijn besteld. De bestelling wordt altijd snel afgehandeld en bezorgd.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW