Geweldige snelle levering

Snelle levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goedeprijs en erg compleet aanbod

Overzichtelijke website. En telefonisch krijg je een persoonlijk telefoongesprek met vriendelijk hulp.

Erg lekker

Prima alles top en snel geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super, pakket was verongelukt, super communicatie, zeer gewaardeerd! Niet de goedkoopste maar super!

Volgende aankoop ook doen wij weer bij drankdozijn!,

Snel, goed en voordelig

Snel, goed en voordelig

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zo wil ik het de volgende keer weer

Goede website, goede aanbiedingen, snelle levering

Helemaal super

Mooi op tijd, voor een goed prijs. Helaas heeft PostNL niet zo goed zijn best gedaan, waardoor ik naar een afhaalpunt moest. Er was 1 product verkeerd, maar dat werd soepel door klantenservice opgelost.

Probleemloze bestelling

Eerste ervaring met DrankDozijn laat een goede indruk achter. De bestelling werd snel en probleemloos verwerkt, compliment! Misschien 1 verbeterpuntje: de verpakking was wel heel royaal, met wat minder materiaal moet het ook goed kunnen gaan.

• Ik ben: Eerste keer klant

Alles prima in orde, keurig op tijd geleverd.

Snel en accuraat

Duidelijk en in perspectief

• Ik ben: Eerste keer klant

Netjes op tijdgoed verpakt prima

Prima prijs ennetjes afgeleverd.

Super goed.

De dranken zijn heerlijk,en worden netjes bezorgd. Op naar de volgende bestelling.

Super winkel

Een zeer ruim assortiment met heel veel verschillende soorten en merken voor iedere liefhebber van een drankje.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bestelling snel en goed ontvangen

Geen probleem met bestellen, betalen en verzending. Zal hier zeker nig eens bestellen.

Efficient en helder

Heb enkele flessen siroop aangeschaft voor in de koffie; veel goedkoper dan andere aanbieders en zeer uitgebreide selectie, waaronder ook suikervrij. Ben nu al groot fan en zal vaker gebruik maken van deze winkel. Snelle levering, goed en veilig verpakt, heldere communicatie. Kan alleen maar aanbevelen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede aflevering, en op de datum/dag zoals afgesproken.

Aanrader

Voor het eerst besteld. Goede prijs. Snel geleverd en goed verpakt. Alleen jammer dat je gelijk een doos van 12 flessen moet kopen om geen verzendkosten te betalen. Maargoed. Dat mag de pret niet drukken :)

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd goed en snel geleverd

Mijn favorite whisky koop adres!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Perfecte service en leuke prijzen!

Altijd goede service en mooie prijzen. Veel keuze en vaak de andere dag al in huis.

goede leverservice

Ik werd getipt door een relatie,

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima assortiment,goede prijs, snelle levering.

Mooi assortiment op een overzichtelijke website. Concurerende prijzen en volgende dag al geleverd door Post Nl. Aanrader !

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruim assortiment, goede kwaliteit, snelle levering

Zowel in sterke dranken als wijnen heeft Drankdozijn een ruim aanbod met vaak interessante acties. Deze keer qua wijn gekozen voor roor de Natale Verga Puglia Primitivo en qua wit voor de Santa Alexandra Reserva Chardonnay-Viognier. Beide wijnen voldoen volledig aan de beschrijving en smaken goed. Qua sterke drank nu gekozen voor de Grappa Nonino Vendemmia, een 1ltr aanbieding. Wat landelijk, een beetje ruw en boertig. Wel een natuurlijke smaak en zeker niet slecht. In totaal dik tevreden.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Correct, snel en goede prijs

Meer kan ik er niet over zeggen. Behalve dat de verpakking subliem is en veel bescherming biedt

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW