Drankdozijn stelt nooit teleur

Wederom een aantal flessen drank bestelt en alles naar tevredenheid geleverd. Altijd stipt op tijd en de prijzen zijn veelal de laagste van Nederland. Ruim assortiment en genoeg voorraad. Ik blijf hier terugkomen.

Mooie klantenreis

Snel, goedkoop en zorgvuldig!

• Ik ben: Vaker klant geweest

snelle levering en alles conform afspraak

Zeer breed assortiment, scherp geprijsd en snelle levering

Erg tevreden

Snelle levering en een goede prijs.

• Ik ben: N.v.t.

Breed scala aan dranken besteld

Ik had een aantal flessen drank nodig omdat er nogal wat dingen op raakten. Alles op een lijstje gezet en besteld. Het totaal was nergens goedkoper te vinden en de verzendkosten waren 0. Perfect ingepakt en snel geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik bestel nu zo`n4 jaar bij Drank dozijn en het is tot nu nog niet fout gegaan !

altijd goed tot nu!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima adres om te kiezen uit zeer ruim assortiment

Altijd snelle en goed verpakte bestellingen gehad.( Al jaren lang). Aanrader voor degene die van een drankje houdt.

Snelle bezorging

Snelle bezorging helaas de blue curacau zonder alcohol niet ontvangen (wel een andere fles die we niet besteld hadden) geen zin in gedoe met terugsturen enz.. Verder snelle levering fijn de gratis bezorging en voordelige prijzen!

heel goed

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd correcte een nette leveringen

Al heel wat bestelling geplaatst en altijd goed ontvangen

Top site, topservice!

Zeer uitgebreid aanbod, duidelijke site, sterke prijzen, snelle levering, kortom absolute aanrader..

Snelle, uitstekende service!!!

Ik zeg hetvhierboven al... en ook nog eens zeer goede aanbiedingen, wat wil je nog meer!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Lekker makkelijk besteld vanuit de stoel.

Gemakkelijk te bestellen vanaf luie stoel. Mooie aanbiedingen met gemak van thuis bezorgen. Vadaag besteld, morgen in huis.

Mega snelle levering

Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis. Zeer gunstige prijs en geweldig snelle levering!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruime keuze tegen nette prijzen

Terugkerende klanten hebben over het algemeen een goede reden.

Betaalbaar. Snel en attent

Klasse whisky's voor zeer scherpe prijzen, snel geleverd, groot assortiment. Een aanrader!

Mooie produkten mooie prijzen

Sneller levering mooie produkten goede prijzen.

Toplevering

Altijd goed verpakt en snel verzonden

Snelle en goede bezorging

Oban whiskey is hier gelukkig nog wel te koop tegen een goede prijs.

• Ik ben: Eerste keer klant

Uitstekende website en gemakkelijk bestelproces

Goed werkende website, overzichtelijk. Ook goede prijzen en een gemakkelijk bestelproces. Op zondag besteld, maandag al netjes in huis. Flessen goed verpakt.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goed assortiment met mooie prijzen

snelle levering tegen redelijke prijzen vanuit een breed assortiment

voornamelijk ervaring met de 'whisky afdeling'. Een prachtig assortiment tegen vaak mooie prijsjes, de meeste artikelen voorzien van een ruime omschrijving die goed helpt bij het maken van de juiste keuzen. Helaas stellen de reviews niet veel voor, dus ik richt me vrijwel alleen op de echte omschrijvingen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super snel en breed assortiment

Ik heb diverse flessen rum gekocht die scherp geprijsd waren en alles was super snel bezorgd. Breed assortiment en goede service.

snelle levering tegen redelijke prijzen vanuit een breed assortiment

12 Kombuisweg