keurig verpakt en snel geleverd

keurig verpakt en snel geleverd

Een 'nette zaak'

Ik bestel regelmatig, nooit een aanmerking gehad. Prijzen zijn goed, verpakking is keurig, de levering snel. Come rain or shine, ik schenk (met mate) een lekker drankje. :)

Zeer goede wijn!

Zeer goede wijn, voor goede prijs! Hopelijk blijven jullie die verkopen.

Gewoon goed

• Ik ben: Vaker klant geweest

nooit problemen snel en scherpe prijs

eigenlijk een 10 maar geef nooit een 10.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en een stevige verpakking

Fles Whisky besteld, werd snel geleverd en de prijs was ook nog eens stukken beter dan GALLGALL.

Salmiako

Salmiako!

Snelle levering. Top producten

• Ik ben: Vaker klant geweest

altijd correct en op tijd geleverd

zeer tevreden over het geleverde product en over het afhandelen van de bestelling

• Ik ben: Vaker klant geweest

Geweldige prijzen, snelle levering!

Geweldige prijzen, snelle levering! Zelfs met verzending zijn de prijzen goedkoper dan concurrenten.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd goede prijs en op tijd geleverd

Het is fijn te weten dat je een eerlijk prijs betaald in een tijd dat alles 2x zo duur is

Ruim assortiment, goede prijzen

Drankdozijn heeft een ruim assortiment, goede prijzen. Als er iets is, dan zijn ze goed bereikbaar. Snel verzonden (helaas laat PostNL wel steken vallen).

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en goede aanbiedingen

Goede aanbiedingen welke de dag erna netjes geleverd werden.

Makkelijk bestellen

De bestelling is gemakkelijk, fouten in aantallen en merken eenvoudig te corigeren en levering altijd op de door de leverancier aangegeven tijdsblok.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Makkelijk en goede uitlevering.

Zoals bij vorige leveringen, verpakking zoals je hoopt. Gewoon netjes ook qua info over de levering.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super firma en super aanbiedingen.

Het zal waarschijnlijk aan de aantallen liggen, maar de lokale slijter kan hier niet aan tippen. Super aanbiedingen en gratis verzending bij een volle doos ( 12 flessen)

Snelle en betrouwbare service

Snelle en betrouwbare service

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede service voor een goede prijs

De dranken die ik hier besteld hebt zijn scherp geprijsd en worden snel geleverd. Wat wilt een mens nog meer?

Top !!

Goede prijzen, netjes ingepakt, snel verzonden !! Wat wil je nog meer...

Tevreden

Alles goed gegaan, dik tevreden

Prima de lux

Bestelling zeer vakkundig verpakt en binnen 24u bezorgd.

Snel en compleet

Na de bestelling had ik het de volgende dag al in huis,

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima keuze, goedkoop en snel gelverf

Dank zij Drankdozijn vraag je je af waarom nog naar een slijter gegaan als hier zoveel keuze is en zoveel goedkoper is.

Reuze makkelijk

Véél keus en snelle levering. Je koopt wel gauw teveel.

Geen oplossing bieden

Ik bestel al vanaf 2018 en ik bestel voor ongeveer 1250 euro per jaar. Het is tot nu toe altijd goed gegaan. 1 keer een verkeerde fles maar dat werd direkt hersteld. Wat ik nu meemaak met de klantenservice is totaal niet klantvriendelijk! Ik bestel 2 dozen waaronder 2 gin. Daar krijg je dan ook 2 gratis Tonic bij. Ik denk ojee dan is de doos te vol dus ik haal die gin weer weg van de bestelling. Uiteindelijk besluit ik 2 dozen te bestellen en ik voeg weer 1 gin toe. Mijn fout, ik wilde er 2. Ik krijg uiteindelijk 1 gin en 3 tonic in de doos bezorgd. Ik moet 2 tonics betalen. Wat blijkt, als je die gin weghaald van de bestelling dan blijven de tonics staan en moet je die betalen. Mijn fout om niet goed te controleren, hun fout omdat dat natuurlijk niet goed is in dat systeem en ze je vervolgens afschepen na 3 emails en dan niets meer laten horen nadat ik heb gevraagd de mailwisseling naar de directie te sturen. Toch simpel op te lossen Drankdozijn?! Had me een gin opgestuurd. Die had ik betaald en had een tonic van dat bedrag afgetrokken. Mij zien ze niet meer terug!

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW