Perfecte drankhandel

Zeer groot assortiment en zeer scherp geprijst

Duidelijke site. Makkelijk bestellen

Goede duidelijke site, makkelijk bestellen en juiste aflevering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Op tijd voor een prima prijs

Erg mooie aanbiedingen en correct afgeleverd?

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en zeer goede follow-up

Mijn pakket zou zijn afgeleverd door PostNL echter niks ontvangen. Zij zijn naar ik hoop nog steeds aan het zoeken echter je verneemt niets van hun. Drankdozijn daarentegen pakte zij het direct op en stelde een nieuw pakket samen en stuurde dat af. (Deze kwam overigens wel aan)

Gewoon uitstekend

Duidelijk, op tijd, goed verpakt, en heb niet meer wensen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede service en nette prijzen

Na bestelling wordt alles snel en goed verpakt verzonden. Prijzen liggen lager dan bij de concurrent.

Het is niet duur

Het is goed en wordt op tijd geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering, bijzondere whiskey op voorraad

We zochten de Aberlour 16 yrs Overal uitverkocht of gewoon niet in assortiment. Ook hogere prijzen op veel adressen. Hier hadden ze hem wel voor een mooie prijs inclusief andere leuke flessen met korting een mooie bestelling geplaatst.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Scherpe prijzen en snelle levering

Als je een bestelling hebt geplaatst heb je het de volgende dag in huis. Dat is ook echt zo!

Snelle verzending goede prijs

De goedkoopste en de volgende dag in huis, ik ben fan

Snelle verzending goede prijs

De goedkoopste en de volgende dag in huis, ik ben fan

Zeer overzichtelijke site

Zeer overzichtelijk site met veel aanbiedingen en een groot assortiment aan drank.

Super goede service!

Helaas heb ik mijn bestelling nooit ontvangen , er was ergens iets fout gegaan met de levering maar dit was geheel de fout/verantwoording van PostNL. Drankdozijn heeft het netjes heel snel voor mij opgelost . Ik kon kiezen tussen een nieuw pakket of een restitutie. Doordat ik elders al drank had besteld omdat we dat weekend een nieuwjaarsborrel hadden en niet meer op tijd bij Drankdozijn konden bestellen heb ik gevraagd om een restitutie wat ik binnen een paar dagen op mijn bankrekening heb ontvangen. Super snel en goed geregeld Drankdozijn! Bedankt voor de goede service!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd voordelig en prompte levering!

Ik bestel al jaren bij Drankdozijn. Ze zijn altijd net iets goedkoper dan de concurrentie en ze leveren meestal al de volgende werkdag. Toppie.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Kwam goed binnen, en tijdig.

Bezorging was vlot en goed, een avond besteld en 2 dagen later binnen ivm de feestdagen. Alles zat goed verpakt in de doos. Enige minpunt is dat het duidelijk was dat PostNL mijn doos ge manhandled had gezien er een enorme opening in de doos zat. Maar dat is een PostNL probleem. Zeer tevreden met DrankDozijn.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super snel en netjes afgeleverd

Nette levering

prompte levering, goede service

prompte levering, goede service

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede keus en snel geleverd

Via een overzichtelijke website met voldoende informatie over het aangeboden drankenpakket valt snel te bestellen. De levering geschiedt als even snel. De volgende dag in huis wordt niet alleen op de website vermeld maar ook waargemaakt.

Super service!

Snelle en fantastische service.

• Ik ben: Eerste keer klant

Heerlijk product en lekker snel bestelling thuis.!

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle levering en goede aanbiedingen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Perfect product en wereldse verpakking

Blij dat ik de gin van ‘de drie dames’ bij jullie heb gevonden en gekocht. Product is perfect en verpakking ook bijzonder!

• Ik ben: Eerste keer klant

Drankdozijn.nl is een zeer aanbevelenswaardige webshop

Altijd is de afhandeling van de bestelling goed en snel. Ik laat het bij een post.nl afhaalpunt bezorgen (want niet altijd thuis) en het is er vroeg in de ochtend al.

Goede prijzen

Goede prijzen, snelle reactie over voorraad klantenservice!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Heb vaker mijn bestelling mogen plaatsen en kreeg die heel snel. Ik ben zeer tevreden over de service ieder keer.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW