Verrassende bieren snel geleverd!

Ondanks de Kerstdrukte binnen 24 uur geleverd. Prima communicatie en transparante informatie. TOP

Leuke aanbieding

Voor een leuke prijs het gouden carolus kerst bier kunnen kopen, en gratis verzenden is ook mooi meegenomen.

Prima zaak

Goed assortiment, scherpe prijzen en snelle verzending.

Goed verpakt, snelle levering

Geweldige whiskey super prijs snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer ruim assortiment, tegen zeer scherpe prijzen

Bij Drankdozijn is er altijd een zeer groot assortiment, om uit te kiezen. En de prijzen zijn zeer scherp, zeer zeker een aanrader.

Lekker

Altijd goede snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede service en goede aanbiedingen

Snelle levering voor mooie prijs. Website werkt fijn met goede info over drank om eventueel uit te proberen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Very competitive prices with super fast delivery

Great delivery service from all my orders

Toppie

Netjes verpakt en snel geleverd

Snelle levering van topkwaliteit

Topkwaliteit producten. Duidelijke website. Prijs kwaliteit verhouding prima.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Fijne webshop, goed verpakt en.anel geleverd!

Makkelijke webshop, overzichtelijk. Goede info. Bij de producten. Snel geleverd. En veilig verpakt

Vaste leverancier

Alleen maar positieve ervaringen met drankdozijn

Bijna een 10

Ik ben tevreden hoe het verzonden was want het was in een ruime doos verzonden. Het jammere vond ik wel dat mijn persoonlijke boodschap op het formulier/factuur stond wat in de doos erbij zat in plaats van op een apart papiertje. Want dat verwacht je als je een boodschap kan toevoegen aan je bestelling.

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd snelle levering en service

Sinds vele jaren een prettige leverancier met vlekkeloze afhandeling van mijn bestellingen

Goede ervaringen

Snelle goede service goede aanbiedingen

Goede prijs

Alles flessen op tijd geleverd

Schitterend!!!!

Snel en accurate levering!!! Echter, waarom zo’n grote verpakking? Zou toch ook minder kunnen.

Wederom fantastisch!

Ik ben al langer klant bij jullie en mijn bestellingen worden altijd op tijd verzonden, kundig verpakt en zonder problemen op tijd afgeleverd. Dat alles en de inhoud van de verpakking, maakt mij een blije klant.

Wederom fantastisch!

Prijs/kwaliteit is prima

Veel keus voor alle dranken met prima prijs!

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW