Slechte levering

Nog niet eerder meegemaakt bij jullie, maar niet geleverd op de afgesproken dag. Gebeld werd dan zsm nog geregeld. Maar dat neemt niet weg dat ik voor die avond toch nog drank moest gaan halen en een hoop extra kosten moest maken..... Normaal zou ik jullie zeker aanbevelen nu niet!!

Heel teverden

Genoeg drank opties uit te kiezen alles bij elkaar. Snelle levering ook goed en veilig verpakt.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Het postnl pakket was zwaar beschadigd en er was een fles drank uit gestolen. Ik kreeg direct een oplossing van het bedrijf met toesturen van foto's van de beschadigde doos. Heel goed opgelost. Ondanks het probleem met verzenden, dus wel prima opgelost voor dat moment.

Perfecte levering

Op tijd geleverd in top conditie. Ik zal zeker spoedig weer bestellen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

Goud

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top. Altijd zoals besteld, geen gedoe

Altijd geleverd zoals afgesproken. Nooit schade. Geen gesjouw meet tijdens boodschappen doen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima ingepakte flessen en snelle levering

De site is duidelijk en het bestellen is makkelijk

Top bedrijf!

Gaat altijd goed met bestellen. Helemaal top

super

supersnel - mooie prijs en volgende dag al geleverd!

• Ik ben: Eerste keer klant

Na telefonische inlichtingen alles perfect geregeld.

Na telefonische vragen omtrent mijn cadeaubon voor m'n verjaardag van 15 juli j. l. (welke was verlengd) prima te woord gestaan. Vriendelijke dame en behulpzaam.

Nooit problemen met D12

Postnl laat ik maar buiten beschouwing..pfff

tja

tja

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima op tijd en keurig verpakt geleverd

Prima op tijd en keurig verpakt geleverd. Goede aanbiedingen

top

Altijd goede levering en verpakking.

Perfect!!!

Zeer tevreden. Overzichtelijke site. Duidelijk contact over de staat van verzending. Fatsoenlijk ingepakt.. en een vlotte service..... zeer tevreden en voor herhaling vatbaar

• Ik ben: Eerste keer klant

Snelle verzending en ruime keuze

Top keuzes en snelle verzending

Groot assortiment veel aanbiedingen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Een ruime keuze aan bieren voor een uitstekende en scherpe prijs. Zeer goed verpakt.

Een ruime keuze aan bieren voor een uitetekende en scherpe prijs. Zeer goed verpakt in een stevige doos met nog wat extra foldermateriaal met onder andere aantrekkelijke aanbiedingen. Zeer tevreden over de snelle levering en de keuze van momenten daarin. Een geweldig sinterklaas kado :D De bieren heb ik nog niet gedronken maar gezien de ervaring uit het verleden, ben ik er van overtuigd dat deze allemaal hun 5 sterren waard zijn. Dat geldt ook voor de Gouden Carolus Christmas die ik besteld heb maar niet in deze review vermeldt staat (tekort aan mogelijkheden of max. 3 artikelen te beoordelen per review?). Hoe dan ook, zeer de moeite waard en kom hier zeker nog een keer terug.

• Ik ben: Eerste keer klant

Prima, stevig verpakt en snel bezorgd

• Ik ben: Eerste keer klant

SNEL GEREGELD KWALITEIT EN GOEDE PRIJS!!!!!

De veel gekochte whisky's v00ral op donderdag was een waar feest, waar je naar uit bleef kijken!!!!!! Go on like this........!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima service, snel en correct.

Goedkoopste whisky leverancier

Top assortiment en uitstekende prijzen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Fijne whisky's tegen aantrekkelijke prijzen.

Regelmatig bestel ik hier whisky, vooral Schotse single malts van Islay. De prijzen zijn scherp, de producten worden uitstekend verpakt en levering gaat snel. Vanaf €150,- gratis verstuurd dus ik beveel drankdozijn zeer aan.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel geleverd en altijd de goedkoopste.

Iedere bestelling tot nu toe op tijd geleverd en Drankdozijn is uiteindelijk altijd de goedkoopste (als je de verzendkosten vermijd).

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW