Nog niks ontvangen

Dat is natuurlijk niet helemaal jullie schuld,maar wel erg vervelend,gelukkig vierden we geen Sint maar kerst dus ik hoop dat mijn bestelling dan wel binnen is

Nog niks ontvangen

Regelmatige leuke aanbiedingen

Snelle levering! 2opmerkingen: Maak duidelijker als een artikel meer dan 1 plek inneemt. Wanneer ik artikelen schrap, begint hij vaak direct met een tweede doos. Verder: aanbeveler!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Regelmatige leuke aanbiedingen en in ons whisky cluppie lweer 4 tikkies m versturen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruime sortering tegen een concurrende prijs.

Vlotte levering tegen tegen een zoals voormeld concurrende prijs, ondanks dat de prijzen de afgelopen tijd flink zijn gestegen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruime sortering tegen een concurrende prijs.

Mega assortiment en snelle levering

Fantastisch zoveel keuze te hebben, met daarnaast een snelle levering en prima prijzen.

Mega assortiment en snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

De goedkoopste (online)winkel, ruime keus, snelle bezorging

Een aantal malen drank besteld en altijd netjes bezorgd. Ze hebben veel keus in whiskey’s.

Ruime keuze en snelle levering

Er is een zeer ruime keuze en de prijzen zijn ook goed en de levering is ook snel zelfs rond de feestdagen. Ik bestel meestal Jack daniels voor een vriend voor de kerst en ik probeer ieder jaar andere smaken voor hem te vinden.

Ruime keuze en snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd een vlotte bezorging, goed van prijs.

Gewoon goed!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd een vlotte bezorging, goed van prijs.

Gewoon goed!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle en foutloze afhandeling van de bestelling.

Ik al mijn orders van de afgelopen jaren heb ik nooit een foute of te late bestelling ontvangen. Ook ben ik steeds keurig op de hoogte gehouden van de voorgang van mijn bestelling.

Tóp!

Snelle levering tegen scherpe prijs. Je moet wel aan een minimum bedrag komen om de leveringskosten te omzeilen. Is dit niet het geval dan vervalt het voordeel.

goede prijs en snelle levering

eveneens goede prijs en snelle levering

goede prijs en snelle levering

eveneens goede prijs en snelle levering

Goede whisky voor lage prijzen

Ik bestel hier regelmatig. Levering is eigenlijk altijd goed en tegen goede prijzen. 1x beschadigde levering en dat hebben ze zelf opgelost met PostNL

Keurig afgeleverd

geweldig

Niet alleen is drankdozijn goedkoop maar ook razendsnel. Top.

Altijd zoals beloofd!

Levering is altijd keurig binnen de gestelde termijn.

Altijd zoals beloofd!

Levering is altijd keurig binnen de gestelde termijn.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW