• Ik ben: Eerste keer klant

Goede prijs, goede service.

Behoeft niet veel toelichting. Prettige webwinkel, goede aanbiedingen.

Doet wat het aanbied

Je krijg je levering volgens je bestelling. Nadeel is dat je vanwege verzendkosten wel meer gaat bestellen om de scherpe prijsstelling ook te kunnen innen. Misschien toch niet zo goed voor mijn lever.

Waar voor je geld

Makkelijk te bestellen, je wordt prima op de hoogte gehouden van de status van je bestelling, keurig verpakt, TOP

Waar voor je geld

Betaalbare prijzen, veel keuze en zeer snelle levering

Betaalbare prijzen, veel keuze en zeer snelle levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Een hele goede, fijne en snelle service….. Blijven bestellen via jullie site.

snelle levering met geweldige prijzen

Altijd snelle levering, geweldige aanbiedingen en perfect verpakt.

snelle levering met geweldige prijzen

Altijd snelle levering, geweldige aanbiedingen en perfect verpakt.

Snelle levering, makkelijk te bestellen

Mijn favoriete product is vaak in de aanbieding, dus dat maakt dat ik vaak bij jullie bestel. De bestelling is snel geplaatst, de website wijst zich vanzelf. Ook ontvang ik de producten altijd op zeer korte termijn, dus ik ben zeer tevreden!

Vandaag besteld en morgen in huis

Vandaag besteld en morgen in huis

Gewoon super!

Duidelijke website, geen gedoe, scherpe prijzen en een de volgende dag in huis. Wat wil je nog meer?

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW