Duidelijke website

Mooie aanbiedingen en heel veel keus

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goed verzorgd pakket en op tijd geleverd

Altijd prima met een duidelijke website waar je je keuze goed mee kunt maken

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima prijs, snel en goed geleverd

Veel keuze, gebruiksvriendelijke site, prima prijzen, snel geleverd en goed verpakt. Ik had niets te klagen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima winkel met veel selectie

Ik ben eigenlijk per ongeluk bij Drankdozijn terecht gekomen en ben onder de indruk hoe groot hun selectie is. Overzichtelijke website met redelijke prijzen. Mijn flessen werden snel bezorgd en waren uitstekend verpakt.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede en vlotte service, degelijke verpakking.

Ruim op tijd besteld voor de feestdagen, inmiddels staan alle cadeautjes klaar. Zeer snelle levering en goed verzorgd.

Uitstekende ervaring

Altijd goed

Bestellen gaat gemakkelijk en aflevering altijd prima in orde.

• Ik ben: Vaker klant geweest

goede prijzen, complete goed verpakte order ontvangen, top

Gewoon super goed, snel, compleeten veilig verpakt, een aanrader, ga zo door.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede prijs, groot assortiment, snelle levering

Heel tevreden! Verpakking is wat aan de ruime kant, maar (daardoor) nagenoeg geen kans op schade. Top!

Topbedrijf

1 woord geweldig. De prijzen en de snelle levering!! Beide top

• Ik ben: N.v.t.

Prima eerste ervaring

Snelle service, goede prijzen

• Ik ben: Eerste keer klant

zeer tevreden over bestelling en aflevering

alles wordt goed afgeleverd dus top serveuse

Snelle bezorging

Alles keurig verpakt. Contact per telefoon een prima servive

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima webshop, maakt beloftes waar.

Koop al geruime tijd bij dit bedrijf, prima prijzen voor de diverse artikelen. Ook de levering en de communicatie is top, aan te bevelen dus.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede aanbiedingen en een breed assortiment

Bij drankdozijn heb ik al verschillende keren drank besteld. Er is veel keus en de aanbiedingen gelden voor veel producten uit het gehele assortiment. De website is niet alleen overzichtelijk, ook bestellen gaat gemakkelijk. Bij sommige dranken kun je voordeel behalen door twee stuks te bestellen. Zo kost de likeur Lara € 13,50 per stuk en bij een bestelling van twee flessen betaal je € 25,- Deze heerlijke perenlikeur is overigens een echte aanrader! Het enige minpuntje, dat ik zou kunnen benoemen, is dat er pas vanaf een bestelling van € 150,- gratis verzenden geldt. Maar verder ben ik super tevreden!

Keurig en snelle levering

Binnen 24 uur geleverd, leuke acties en aanbiedingen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijzen, snelle levering en zeer goed verpakt

Dit is het enige bedrijf waar je drank met verpakking kan bestellen zonder dat ze beschadigt raken. Daarnaast bieden ze goede prijzen aan, waar Gall & Gall met premium niet aan kan tippen.

prima service

altijd op tijd geleverd voor een prima prijs

• Ik ben: Vaker klant geweest

Had een verkeerd adres opgegeven en is heel snel en keurig opgelost door de klantenservice. Nogmaals dank!

Perfecte levering, perfecte prijzen

Zoals ik gewend ben van Drankdozijn, wederom perfecte levering. De prijzen bij DRANKDOZIJN zijn perfect. Dikwijls zijn de aanbiedingen die elders zijn, bij DRANKDOZIJN de gewone prijzen.

Snelle levering En goede service

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima levering op de afgesproken tijd. Bezorger heel attent en zeer vriendelijk. Bedankt

• Ik ben: Eerste keer klant

DeVSOP van Martel precies zo goed als ik hem al kende prachtige selectie voor kerst hartelijk dank voor de goede service en de snelle levering.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede prijs kwaliteitverhouding, wordt netjes bezorgd.

Altijd prima aanbiedingen, ik koop vrijwel nergens mijn Bacardi zo voordelig. Wordt in een stevige doos met vakverdeling door Post.nl op korte termijn en gratis (per 12 flessen) thuis bezorgd,

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW