Scherpe prijs en snelle levering

Scherpe prijs en snelle levering

• Ik ben: Eerste keer klant

Zelfs met bezorgkosten nog vaak in totaal nog voordeliger dan elders.

Tevreden.

Verzorgde levering

Netjes in een stevige doos geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Heb goede ervaringen,goede levering en veel keuze van drank.

Tevreden over de levering

TOPleverancier van whisk(e)y's

Aanbiedingen te over en de keuze is reuze. Elke week weer!

Makkelijk

Duidelijke site . Makkelijk te bestellen

Goede en snelle levering

Goede

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering voor de laagste prijs!

Voor mij geen andere whisky-leverancier dan Drankdozijn. Al hebben andere (Online) winkels een bepaalde whisky in de aanbieding, dan toch is Drankdozijn meestal voordeliger.

Ik bestel graag bij DrankDozijn

Nette verpakking, snelle levering, voldoende voorraad en scherpe prijzen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooi aanbod/ mooie aanbiedingen en snel goed geleverd

Mooi aanbod met handige app. Mooie aanbiedingen. Goed en snel geleverd in handige doos. De doos word door onze zoon (5) gebruikt als knutseldoos voor menig bouw werk. Hergebruik tot aan de papierbak.

Snel en goed

Bestelling vlot verwerkt en snel ontvangen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Groot assortiment voor een super prijs met een snelle levertijd

Veel aanbiedingen in verschillende categorieën; waardoor je altijd interessante koopjes vind. Goed overzicht van je bestellingen en favorieten in je account. Fijn dat je de leverdatum en tijd kan kiezen. De klantenservice reageert ook erg snel wanneer je vragen hebt.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Redelijke prijzen

Prima prijs/kwaliteit verhouding!

Zoals altijd makkelijk online te bestellen tegen prijzen die zeer concurrerend zijn. En dan nog eens een snelle bezorging erbij ook. Jammer dat er alleen maar dozen zijn voor 12 flessen, ik denk dat kleinere dozen vaak voldoende zullen zijn.

Gewoon alles top

PRIMA en Snel

Prima ervaring met Drankdozijn( al jaren) Altijd snel verzonden Zeer ruime keuze Mooie duidelijke webwinkel

Supper

Altijd op tijd.

Prima..

Enkele keren al mijn weg gevonden naar drankdozijn. Prima geregeld allemaal. Voldoende keuze dat Makkelijk te bestellen is, en word bezorgd op de dag die je zelf aangeeft. Top

• Ik ben: Vaker klant geweest

ik geef nooit een 10 ... er is altijd iets wat mogelijk nog net ietsje beter kan

bestel er al jaren

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ga vanaf nu altijd bestellen gewoon top bedrijf

Top Bedrijf

prijs-kwaliteit, prima !

conform verwachting/ervaring

Gewoon goed

Ruime keus in alle segmenten, scherp geprijsd, eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Voor het eerst na tig bestellingen één verkeerd product geleverd. Werd met dezelfde snelheid subliem opgelost. Kan er niets negatiefs over melden

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd goede ervaring ook met service als er een keer iets mis gaat wordt het netjes en vlot opgelost. Levering altijd lekker snel.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Veel keus en concurrerende prijs

Bestel al langere tijd bij Drankdozijn. De omschrijvingen van de whisky maakt het makkelijk om een keuze te maken. Enige wat ik mis zijn kleine attenties bij een redelijke bestelling, bijvoorbeeld één of twee schenkdoppen of een whiskyglas. De folder bij de bestelling met aanbieding heeft mi niet veel nut aangezien je dan net een groot bedrag hebt besteed.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW