Snel bezorgd, goede service

Met een actoe voordelig besteld bij drankdozijn. Helaas bleek bij aankomst de kurk gescheurd. Verwijderd en vervangende kurken opgestuurd gekregen.

• Ik ben: Eerste keer klant

Geen alcohol toch als alcohol verzonden

Jammer dat mijn bestelling van alcoholarme producten toch als "met alcohol" werd verzonden (18+). Hierdoor werd mijn bestelling niet op mijn huisadres afgeleverd maar bij een ophaalpunt waardoor mijn levering 2 dagen extra opliep. Terwijl je dit bij alle bezorgdiensten gewoon kan aanpassen. Verder geen klachten, ze hebben geleverd wat ik besteld heb.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Fijne en duidelijke site en levering

Gevonden via Facebook en op de site gekeken en besteld.

Betrouwbaar

Drankdozijn heeft mooie aanbiedingen maar ook de app werkt goed daarnaast heeft drankdozijn een mooie collectie whisky's.

Altijd goed, Voor mij nr 1

Veel keuze en daardoor altijd weer verrassend. Prijzen zijn goed en de doos is altijd snel gevuld. Vlotte levering en betrouwbaar.

• Ik ben: Vaker klant geweest

In doorsnede niet duur, goede levering.

Website is niet al te stabiel. Er zitten whisky s bij die veel te duur zijn geprijst terwijl de bulk over het algemeen goedkoop is. En zoals bij vele sites weet het systeem niet goed om te gaan met wachtwoorden (vorige keer opgeschreven, nu als fout geïnterpreteerd). Het is beter om als nieuwe klant en bestelling af te ronden. Snelle en goede levering. Betrouwbaar.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Gewoon goed en snel tegen een mooie prijs

Bestel regelmatig wat whiskey rum en andere likeuren wijn enz en altijd mooie prijs en snel geleverd. Echt een aanrader voor alle liefhebbers van lekkere drankjes en mooie prijzen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Scherp geprijsd en zeer snel geleverd.

Dit was mijn eerste ervaring met drankdozijn, maar het is zeer goed bevallen en omdat ik niet aan drank verslaafd wil raken, zal het toch even duren tot mijn tweede bestelling komt,

• Ik ben: Eerste keer klant

Snel geleverd voor een scherpe prijs.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Mooie aanbiedingen, zeer breed assortiment, en perfecte aflevering.

D12 heeft een fantastisch assortiment, ook artikelen die je niet bij een gewone slijter zal vinden. Daarbij ook mooie concurrerende aanbiedingen. In eerste instantie was ik wat huiverig om gelijk een volle doos van 12 flessen te kopen. Vooral met mijn voorliefde voor whisky kan de prijs dan wel gelijk flink oplopen. Maar vergeleken met wat ik op jaarbasis bij de slijter uitgaf, ben ik bij D12 gewoon voordeliger uit. En de aanbiedingen zijn meer dan andere online slijters die breed adverteren en dan (schandalig) slechts 4 flessen whisky in de aanbieding hebben. Vergelijk dit met D12 en dan heb je meerdere pagina’s met aantrekkelijke aanbieding, ook op speciale edities. Inmiddels heb ik afgelopen 2 jaar al meerdere keren besteld, en iedere keer weer een perfecte aflevering en ik koop eigenlijk nergens anders meer.

Magical service!

Super kwaliteit

• Ik ben: Vaker klant geweest

Na lange tijd nog steeds tevreden

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering maar in een belachelijk grote doos. Niet zo sustainable. Inefficiënt transport.

Heb de bestelde producten snel ontvangen en de mail communicatie was perfect op orde. Alleen die doos waar voor een heel leger drank in paste staat mij tegen.

• Ik ben: N.v.t.

fijn, vroeg geleverd door een méér dan vriendelijke man.

Heel fijn dat die zeer vriendelijke mijnheer vrijwel direct na het begin vd leveringstijd kwam en de megadoos (voor 12, ipv 6 flessen!) ook aanbood in huis te zetten.

Prima firma!

Ik heb al meerdere bestellingen geplaatst. Je ziet op de website wat direct leverbaar is, dat is handig. Alle bestellingen zijn stipt op tijd, goed verpakt en compleet geleverd.

Uitstekende snelle service

Altijd snel en eerlijk

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ruime sortering van mooie speciale whisky's. Het bestellen is een fluitje van een cent en verzending is supersnel en goed verpakt. Erg blij met deze leverancier

• Ik ben: Vaker klant geweest

Fijne webwinkel. Mijn bestelling werd de volgende dag meteen verzonden. Helaas is er bij PostNL iets misgegaan, waardoor 1 van de dozen beschadigd is geraakt. Deze doos is in het proces retour gegaan. Eenvoudig en snel contact gehad met drankdozijn, duidelijke info gehad. Dezelfde dag is er nog een nieuwe doos verzonden, die de volgende dag alsnog in huis was.

Scherpe prijs, betrouwbaar bedrijf

Bestel al jaren bij drankdozijn. Altijd correct, snel en goedkoop! Goede service en vriendelijke klantenservice

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede service en snel. Veel keus

Na kapotte flessen door PostNL, nieuwe bestelling geplaatst. Voucher voor het ongemak ontvangen en binnen 3 dagen geld terug

Prima prijzen

Enorme keuze, met regelmatig zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Alles zeer snel geleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd goed verpakt en snel geleverd bij mij thuis. De prijs wordt steeds minder aantrekkelijk, maar dat is inherent aan de Brexit en is bij alle Nederlandse winkels het geval.

Efficient

Gemakkelijk , snel .

Super goed verpakt

Mijn bestelling was super goed verpakt en snel geleverd

• Ik ben: Eerste keer klant

Ik bestel inmiddels meer dan een jaar bij Drankdozijn. Ik heb alleen positieve ervaringen. Levering is perfect, website is perfect, verpakking/doos is perfect. Ik zou serieus niet weten wat ze beter zouden kunnen doen. Ik vond het erg bijzonder om op mijn verjaardag een coupon te krijgen. Echt klasse!!! Ooh ja, ik weet er wel 1, na mijn bestelling krijg ik meestal een coupon. Ik bestel al mijn drank in 1x dus kan mijn coupon niet meer gebruiken na x-tijd. Als de geldigheid iets langer kan zou helemaal top zijn. Maar goed, ik ben maar 1 klant.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW