Altijd prima levering, scherpe prijzen en goede service. Aanrader!
Afgezien de gunstige prijzen blinkt Drankdozijn ook nog eens uit in de verleende service. Bij de bezorging ging er - buiten de schuld van Drankdozijn - iets grandioos mis. Klachten naar Post.nl haalden niets uit maar Drankdozijn heeft dit op een Buitengewoon goede manier opgelost.
Ze beloven exact wat ze doen.
Ik vind drankdozijn prettig vanwege de voordelige prijzen. De site is overzichtelijk en de bezorging is vlot. Het aanbod is zeer ruim
Ursprüngliche Bewertung
Ik vind drankdozijn prettig vanwege de voordelige prijzen. De site is overzichtelijk en de bezorging is vlot. Wel jammer dat er ook nepaanbiedingen tussen zitten waarbij de vanaf prijs hoger ligt dan dat de prijs normaal gesproken daadwerkelijk is. Dit is volgens mij bij kleine afprijzingen van een paar euro. Ondanks dat ben ik toch tevreden.
Makkelijk besteld en snel in huis
Goede web site, met prettig navigeren. Snel en accuraat geleverd.
Regelmatig koop ik via Drankdozijn.nl mijn whisky's. Op 9 oktober een dure Macallan besteld voor €350,-. Vier dagen later stond deze aangeboden op de site voor €295,-! Als tegemoetkoming heb ik een coupon voor het verschil (€ 55,-) ontvangen. Een uitstekende service!
Ursprüngliche Bewertung
Regelmatig koop ik via Drankdozijn.nl mijn whisky's. Op 9 oktober een dure Macallan besteld voor €350,-. Vier dagen later stond deze aangeboden op de site voor €295,-! Ik vind dat een bedrijf/site moet weten dat een (vaste) klant een dergelijk dure whisky net voor de aanbieding heeft gekocht voor veel (meer) geld en dat men daar dan iets tegenover stelt. De volgende whisky's ga ik bij een ander bestellen.
Koop al een aantal jaren bij Drankdozijn en ze komen hun levering na. Een goede prijs en fijne afhandeling.
goede verzendingen
Als je op tijd besteld word het de volgende dag geleverd
Goede ervaringen met D12, vooral zo doorgaan. 1 Verbeterpunt is de juiste ervaring eerlijk vertalen in het assortiment. Dan vergist de klant niet bij een bestelling.
Mooie dranken, goede omschrijving en aantrekkelijke prijzen. De verzending is zorgvuldig en snel, kortom .... voor mij een blijvertje. Het enige vervelende aan deze site is dat het de laat voelen als een kind in een snoepwinkel, oftewel met al die mooie aanbiedingen word je hebberig.
Fijn al die aanbiedingen! Snel bezorgd. Erg tevreden.
Super voor na het eten van vlees of vis
Snelle betrouwbare levering, jammer dat het bij post.nl het wel eens fout gaat
Ik heb al meerdere keren besteld bij Drankdozijn en ik ben meer dan tevreden over de het assortiment, prijzen en levering. Ik ga hier zeker nog vaker bestellen.
Ken je dat? Online bestellen, makkelijk betalen en alles op tijd en zoals afgesproken geleverd? Ik hou ervan! Drankdozijn.nl ook. Doen wat ze beloven. En dat tegen een scherpe prijs. Top.
Ik bestellen kun je beter doen bij een betrouwbare dranken winkel
Super assortiment met veel keuzes die nergens anders te koop zijn
Tot nu toe steeds snelle verzending en uitstekend verpakt. Prima communicatie en prijs kwaliteit is uitstekend.
Leveriing is vlot en correct, als vanouds Prijsniveau is duidelijk wat minder concurerend geworden
Hele snelle en goede service
Snelle levering dus blij ermee.
Hoe makkelijk wil je het hebben: - goedkoper dan meeste winkels - heel veel keuze - makkelijk filteren op land, scores en aanbiedingen - gratis bezorgen bij 12 flessen Stuk voordeliger dan naar de Sligro rijden!
12 Kombuisweg
Amsterdam 1041 AW