Goede service altijd snel en betrouwbaar

Ik bestellen kun je beter doen bij een betrouwbare dranken winkel

Super assortiment

Super assortiment met veel keuzes die nergens anders te koop zijn

Prima ervaringen met drankdozijn

Tot nu toe steeds snelle verzending en uitstekend verpakt. Prima communicatie en prijs kwaliteit is uitstekend.

Niet meer zo scherp

Leveriing is vlot en correct, als vanouds Prijsniveau is duidelijk wat minder concurerend geworden

Hele goede service

Hele snelle en goede service

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering dus blij ermee.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Super prijzen, kwaliteit en service

Hoe makkelijk wil je het hebben: - goedkoper dan meeste winkels - heel veel keuze - makkelijk filteren op land, scores en aanbiedingen - gratis bezorgen bij 12 flessen Stuk voordeliger dan naar de Sligro rijden!

uitstekend

Goede service. Eenmaal gehad dat de bezorger 1 fles had gebroken. door drenkdozijn prima opgelost. Ik bestel samen met een vriend en we zijn zeer tevreden over de prijzen, aanbiedingen, omschrijvingen en leveringssnelheid. Nog nooit op een droogje gezeten!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd keurig geleverd en meestal scherpe aanbiedingen

Meestal zijn de aanbiedingen heel scherp. Helaas zijn de bierprijzen de laatste tijd flink opgelopen, bijvoorbeeld La Chouffe is nu aanmerkelijk duurder dan in de supermarkt.

supersnelle levering

goede producten

Snel, goede prijzen

Snelle levering, super aanbiedingen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Overzichtelijk app met veel aanbiedingen

In de app kan je makkelijk je favorieten volgen wanneer er aanbiedingen zijn.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top geregeld en goede prijs (nog).

Goed shoppen via internet. Altijd wel mooie interessante aanbiedingen. Mooie cadeaus voor jezelf.

ONE OF THE BEST SUPPLIERS

I FOUND THE SALE ON THIS WEB SITE IS VERY COMPETATIVE. THE INSFRASTRUCTURE IS GREAT ALWAYS GET AN UPDATES INFORMATION ABOUT THE ORDER. SANJEEV TULIP INDIAN RESTAURANT

snel, betrouwbaar, goede prijzen

Het is heel fijn dat je maar 2 uur van je dag kwijt aan bent om op het pakketje te wachten. Snelle levering. Goede aanbiedingen, zachte prijzen. goed assortiment. Ik ben zeer tevreden.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Zeer goede ervaring, erg tevreden

Zeer snelle levering en een goede betaalbare prijs

• Ik ben: Vaker klant geweest

Na dat ik voor de tweede keer besteld te hebben kan ik goed beoordeel geven aan dit bedrijf : Niet duur, alles maar echt alles in 1 zaak, snelle levering binnen 20 uur, en betrouwbaar bedrijf. Bedankt en tot aan de volgende bestelling. G Vacca

Supersnel en goede prijs

Binnen een dag in huis en voor een goede prijs. Super tevreden!

• Ik ben: Eerste keer klant

Supersnel

Top!!! Goede prijzen en binnen no-time geleverd.

• Ik ben: N.v.t.

Ik Ben doorgaans heel tevreden met de afhandeling van de bestellingen.

Een minpuntje, waar ik overigens wel begrip voor heb: is dat mijn bestelling niet is afgeleverd op het voorafgeproken afhaal punt. Dit punt ligt niet op mijn route en moest ook even zoeken. Afijn … iets later geworden voor ik kon afhalen, maar nog wel optijd. Thanks anyway ;)

snelle service, goede dranken

Sinds een paar jaar doen wij onze wijn bestelling bij Drankdozijn en dat bevalt goed. Binnen 24 uur wordt de bestelling afgeleverd en de prijs van de wijn is voordeliger dan in de winkel.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima service tegen een goede prijs!

Gemakkelijk bestellen voor een goede prijs en met een snelle bezorging. Dik tevreden! Enige opmerking: ik had alleen siropen voor in de koffie besteld. Zonder alcohol dus. Toch moest ik persoonlijk het pakket in ontvangste nemen vanwege de alcoholregels. Drankdozijn zou dat nog kunnen verfijnen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

makkelijk te bestellen en snelle levering

vooral snelle levering

Snel en betrouwbaar

Iedere bestelling wordt snel en in goede orde afgeleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Drabkdozijn werkt op tijd en alles is compleet. Jammer dat Post nl het niet zo netjes afhandelt. Maar daar kan drankdozijn niets aan doen.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW