snelle service, goede dranken

Sinds een paar jaar doen wij onze wijn bestelling bij Drankdozijn en dat bevalt goed. Binnen 24 uur wordt de bestelling afgeleverd en de prijs van de wijn is voordeliger dan in de winkel.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima service tegen een goede prijs!

Gemakkelijk bestellen voor een goede prijs en met een snelle bezorging. Dik tevreden! Enige opmerking: ik had alleen siropen voor in de koffie besteld. Zonder alcohol dus. Toch moest ik persoonlijk het pakket in ontvangste nemen vanwege de alcoholregels. Drankdozijn zou dat nog kunnen verfijnen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

makkelijk te bestellen en snelle levering

vooral snelle levering

Snel en betrouwbaar

Iedere bestelling wordt snel en in goede orde afgeleverd.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Drabkdozijn werkt op tijd en alles is compleet. Jammer dat Post nl het niet zo netjes afhandelt. Maar daar kan drankdozijn niets aan doen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Top prijzen en super snelle service

Gewoon top deze site.

Goede ervaring!

Goede en snelle levering, in de doos goed ook verpakt. Tip: verstuur het in een neutrale doos. Dit om diefstal te vermijden, helaas hoor ik dat om mij heen.

Snelle correcte levering

Wederom helemaal in orde

Al meermaals besteld, nog nooit breuk, altijd optijd en perfect verpakt in een sterke doos.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Aantrekkelijke aanbiedingen, levering keurig volgens afspraak.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Op de bezorging van postnl na ging alles goed. De bezorging via postnl ging dusdanig slecht dat we onze flessen pas ruim een week na de verwachte datum binnen kregen.

Gemakkelijk, duidelijk en snel

Werkt erg gemakkelijk en het is voordelig.

order prima uitgevoerd

Goed verpakt, goede communicatie over verzendingswijze en een aantrekkelijke prijs,

• Ik ben: Eerste keer klant

Altijd de juiste keuze en erg mooi assortiment. Kan altijd de juiste keuze maken

• Ik ben: Vaker klant geweest

Producten en levering altijd zoals afgesproken

Drankdozijn levert al heel wat jaren mijn favoriete Schotse whisky’s. Bezorgkosten zijn fatsoenlijk en de leveringen zijn altijd heel aangekomen door hun eigen verpakkingsmaterialen. 1 maal bleek een fles uit de bestelling niet meer voorradig en dat werd zeer vriendelijk en professioneel opgepakt en afgehandeld. Heb nergens om hoeven vragen en werd op hun eigen initiatief afgehandeld.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel, goed verpakt en goedkoop

Gewoon perfect, veel keuze. Duidelijke website. Bestelproces verloopt makkelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden. Volgende dag is het geleverd.

Snel en een goede prijs

Snel besteld en bezorgd tegen een goede prijs

HIER WORDT IK VROLIJK VAN

De levering geschied volgens planning en is goed te volgen.

Niets op aan te merken

Snelle levering en altijd conform afspraak.

Helemaal goed

Snelle levering, stevig verpakt. Helemaal goed.

Helemaal goed

Snelle levering, stevig verpakt. Helemaal goed.

topbedrijf

Topervaring

1ste keer besteld, super sevice

Snel en onberispelijke leveringen

Echt nog nooit klachten gehad!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goed bedrijf, geen hoge prijzen en ruim assortiment.

DrankDozijn is een top bedrijf. Snelle leveringen in goede stevige verpakkingen. Ze weten wat de klant van hun verwacht. Bestel hier al jaren en nooit geen klachten gehad.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW