Bestellen en snel in stevige doos onttvangen

Bestellen gaat vrij makkelijk en komt altijd verpakt in stevige doos binnen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Heel tevreden met drankdozijn, veilig en vlot geleverd

Altijd goede aanbiedingen

Prima winkel, goedkoper dan veel anderen zelfs als je de verzendkosten meetelt. En snelle levering.

Goede snelle service

Mijn 2e bestelling bij "drankdozijn.nl". Mijn bevindingen zijn zeer positief er is altijd een goeie korting, veel keus en een snelle verzending.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Fijn dat ze een suggestie hebben gedaan die helemaal in mijn smaak viel.

Altijd goed

Goede prijzen, snelle en goed verpakte levering. Altijd goed.

Overzichtelijk & snelle levering

Super blij mee

Is een heerlijke uitkomst. Alles optijd geleverd . Geen manco's Ideaal thuis geleverd

Snel en voordelig

Fantastische leverancier, hele ruime en mooie keuze. Enig minpuntje: die verzendkosten

super service

Alles confirm afspraak, snel en goed.

• Ik ben: Vaker klant geweest

niet te duur en leveren op gewenste dagdeel.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Voordelig, maar niet duurzaam.

Drankdozijn is altijd scherp geprijsd, ondanks de verzendkosten. De wijze van verpakken is echter niet van deze tijd. Een grote doos voor 8 flessen, met zeer zwaar en dik karton. En dat voor twee flessen. Dat kan écht beter.

makkelijk en goedkoop

Het is zo fijn om niet te hoeven slepen met de flessen. De prijs is ook om te smullen!

Top geregeld!

Snelle levering in veilige verpakking

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle service, concurrerende prijzen.

Uitgebreid assortiment, scherpe prijs, al wordt dit wel minder aantrekkelijk door de bezorgkosten. Maar ik zal er zeker weer eens terugkomen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Een heerlijke rum tegen een zeer redelijke prijs

Devils share is bij Drankdozijn één van de goedkoopste en qua smaak is hij zeker te vergelijken met Don Papa. Jammer dat de levering eerst op dag 1 zou worden geleverd, en dit op een laat moment werd verplaatst naar dag 2, maar de flessen waren goed verpakt en werden tussen de afgesproken tijden thuis geleverd. We zullen zeker nog een keer hier een bestelling doen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering, netjes verpakt, goede prijs.

Beste "drank"webshop

Beste aanbod, mooie prijzen en een goede service.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering, goed verpakt, makkelijke site met voldoende informatie bij de producten. Het enige nadeel is dat ik vind dat de verzendkosten hoog zijn en je voor veel geld moet bestellen wil je het gratis bezorgd krijgen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

De goedkoopste en meest uitgebreide webwinkel voor (sterke) drank

Ik bestel doorgaans 4 flessen, want anders zijn de verzendkosten te hoog. Fijn dat ze nu ook verzenden in dozen van 6, eerder kreeg ik steeds dozen van 12, hetgeen niet erg duurzaam is.

Vlotte afhandeling

Prima en snelle levering

Nergens goedkoper!

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede kwalitijd en snelle levering

Allemaal lekkere rummetjes voor een schappelijke prijs. Bacardi Carta Negra Havana Club Anejo Especial Santiago de Cuba Anejo Pampero Anejo Especial Havana Club Ritual Cubano Ron Barcelo Gran Anejo Bacardi Carta Oro

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede whisky's, goede prijzen Goede communicatie inz bezorging.Dag na bestelling in huis. Top.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW