Goede prijzen en snel geleverd

Zondags besteld en je kan dan zelf aangeven op welke dag je het pakket wil laten bezorgen. Echt top. En zeer goede aanbieding.

Geweldigkan

Kan niet beter.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Al jaren klant en geen enkele keer een teleurstelling

De prijzen van Drankdozijn zijn immer concurrerend. De verzending gebeurt op een moment, dat ik gekozen heb per post.NL en klopt altijd. De verpakking is perfect en kwaliteit gewaarborgd. Niets als lof voor Drankdozijn.

Doen wat ze beloven!!

Grote keuze op alle (drank) gebied voor ook alle prijzen! Een prima whiskey voor elke portemonnee. Ik kan bij 12dozijn erg goed slagen! En vlot geleverd, goed verpakt.

Ik ben zeer tevreden!

Groot assortiment, uitstekende website, concurrerende prijzen en snelle levering

prima geregeld

goed en snel zonder gedoe

Waanzinnige aanbiedingen en service

Regekmatig bestel ik whiskey a.d.h,v. leuke aanbiedingen. Volgende dag al in huis zonder kosten waardoor ik niet hoef te slepen. Doe dit al jaren en hartstikke tevreden.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd op tijd en goed assortiment

• Ik ben: Vaker klant geweest

Het is een perfecte online winkel en de afhandeling van je bestelling is altijd heel erg snel.

geweldig

bestelling wordt geleverd met afgesproken tijd

PRIMA!

Goed verpakt en snelle verzending!

Bestellen zonder zorgen

Drankdozijn is een bedrijf waar je makkelijk kan zien of wat men wil kopen op voorraad is, waarna men het ook makkelijk kan bestellen en meteen afrekenen. En ik weet van en met mijn vorige bestelling dat Drankdozijn doet wat het beloofd, echte toppers dus Datum van ervaring: 15 september 2022

Netjes en snel

Altijd alles besteld netjes ingepakt En de volgende dag al in huis

• Ik ben: Vaker klant geweest

Drankdozijn kwam de afspraak prima na, maar de levering door KPN was helemaal ruk

Ik kreeg een mail dat het afgeleverd ging worden na 13.15 uur, ik was de gehele ochtend ook thuis, maar om 10.45 bericht dat ze mij gemist hadden, het werd die dag op een ander afhaalpunt afgeleberd. Maar de volgende dag was het er helemaal niet, er werd daar verteld dat het mogelijk op een ander adres was geleverd, maar daar was het ook niet. Daarna een excuusmail dat het de volgende dag geleverd zou worden en ik daarvan nog een bevestiging zou krijgen. Tot vandaag nog steeds geen bevestiging gehad, maar 2 dagen later toch maar eens gekeken en gelukkig was het ondertussen afgeleverd. Drankdozijn kan daar naar mijn idee niets aan doen, maar KPN was helemaal ruk, of *** zoals je wil.

• Ik ben: Eerste keer klant

Snel geleverd en zorgvuldig verpakt

• Ik ben: Vaker klant geweest

Flessen zijn snel en netjes geleverd. Straks proberen en gaan uit dat ze lekker zijn.

Subliem

Al ruim 2 jaar geweldige , snelle , correcte, handige drank bezorger.

Top !

Snelle levering, vriendelijke prijs. Goede ervaring !

Overzichtelijke webwinkel

DrankDozijn heeft een geweldig assortiment aan verschillende dranken en de prijzen zijn prima. Als je vaker besteld krijg je af en toe ook leuke extra kortingen. Alleen jammer dat het kosteloos versturen pas bij 12 flessen of €150 is.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Scherp geprijsd en super service

De prijzen bij Drankdozijn zijn erg scherp en service is erg goed. De bestelprocedure is helder en duidelijk en de levering vindt zeer snel plaats, meestal binnen 2 dagen. Ik heb al vele malen besteld en heb nog nooit een probleem ervaren.

• Ik ben: Vaker klant geweest

altijd op tijd, goede service, zeer ruim assortiment

prettig

• Ik ben: Vaker klant geweest

Erg top ervaring met webshop Drankdozijn.nl

Erg uitstekende ervaring met deze webshop. Zo veel keuze aan drank. De bestelde artikelen worden netjes afgeleverd. Snelle verzending. Ik hoef niet meer te sjouwen met de flessen drank. Voor de kerstdagen ga ik zeker hier al mijn drank bestellen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik bestel hier meerdere malen per jaren, al jaren

Ik ben een vaste klant, al jaren. Dat zegt genoeg. Bedankt!

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goedkoop, scherpe aanbiedingen, zeer snelle levering en een hele goede communicatie met het bedrijf. In mijn beleving geen minpunt te bedenken

Tevreden

2x Rutte koornwijn besteld en het was zelfs inclusief verzendkosten nog goedkoper dan in de winkel. En super snelle bezorging.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW