Ruime keus , snelle levering en een goeie prijs.

Al geruime tijd bestel ik online bij Drankdozijn omdat ik in de winkel meer betaal en aangezien ik niet in het bezit ben van vervoer, dit voor mij de meest logische keuze is.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Erg fijne webwinkel, mooi assortiment en levering volgens afspraak

Als whisky liefhebber bestel ik mijn whisky regelmatig via deze site. Er is een ruim voldoende assortiment. Scherpe prijzen en ook elke week mooie aanbiedingen. De levering is snel en verpakt in een stevige doos. Een aanrader.

Altijd goede levering

Altijd zeer tevreden

Stipt en correct.

Behalve dat de laatste zending 1 dag vertraging had. Soms zijn flessen niet (meer) leverbaar. Diverse An Cnoc, Angels Nectar Islay blended, en Ultimate Bunnahabhain Moine.

Snele en goede levering

geweldig

elke bestelling komt altijd op tijd de prijzen zijn goed,dus ja ik ben fan

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle en effectieve afhandeling van de bestellingen.

Ik ben in het bijzonder onder de indruk van stevige en ingenieuze verpakkingen, of het nu om 1 fles of 12 flessen gaat.

Super snelle levering!

Super snelle levering, ik ben helemaal tevreden!

• Ik ben: N.v.t.

ruim assortiment, mooie aanbiedingen

Voor mij als hobby-whisky-liefhebber een ruim assortiment met vaak mooie aanbiedingen. Een klantvriendelijk bestelsysteem en betrouwbare levering.

Prima bedrijf erg efficiënt

Het meeste is altijd op voorraad , vandaag besteld is morgen in huis en prima kwaliteit prijs. Alleen jammer dat ze niet melden dat je spaart voor korting maar dat je dat zelf moet uitvinden.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Besteld en de volgende dag geleverd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Bezorging op tijd en netjes verpakt.

Erg tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding van drankdozijn.nl, de doos waarin de flessen netjes en stevig verpakt zijn werd keurig op tijd bezorgd.

• Ik ben: Eerste keer klant

Veel goedkoper dan in de winkel en snel bezorgd

Goeie zaak, altijd snel bezorgd en stukken goedkoper dan in de winkel. En groot assortiment helemaal top

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima ervaring, ik hoop dat het zo blijft

Was eerlijk en snel qua het leveren en qua de kwaliteit van IT-systemen achter de Webpagina, want het was juist georganiseerd dat er voorraad is en het bestelde aantallen overeen was met de levering aantallen; want wanneer een online winkel niet zorgen draagt dat de IT-systemen correct zijn, dan gaat zijn klanten vanaf de eerst bestelling verliezen.

Snelle bezorging. Mooie producten

De bestelling is snel bezorgd. Keurig verpakt. Goede prijs kwaliteitverhouding Jammer dat het opvulmateriaal volgens mij niet milieuvriendelijk is. Ik noem het maar plastic met pur. Helaas restafval

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima site en levering volgens afspraak

Goede site, al diverse malen bestellingen gedaan. Iedere keer de juiste producten geleverd op de geselecteerde dsg

• Ik ben: Vaker klant geweest

Geweldige mooie site veel keuzes

Snelle en goede service

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle bezorging en producten zijn goed verpakt

• Ik ben: Vaker klant geweest

Ik heb al een paar keer bij Drankdozijn.nl iets gekocht. Ze zijn snel, goedkoop en de producten zitten keurig en adequaat verpakt. Van harte aanbevolgen.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel geleverd en goed verpakt!

• Ik ben: Eerste keer klant

Ben al jaren klant bij Drankdozijn en nog nooit een slechte ervaring gehad

Prima leverancier voor hoofdzakelijk mijn gewenste Whisky aankopen. Ruim voldoende merken in het assortiment, nette prijzen en altijd zeer goed verpakt en snel geleverd. Veel vrienden hebben inmiddels de weg gevonden en zijn net zo tevreden als ik. Middels de nieuwsbrief blijf je goed geïnformeerd. TOP.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goeie service, prijzen moeten lager

Een hele fijne manier om drank thuisbezorgd te krijgen. Jammer dat de goede tarieven van een jaar geleden niet meer te vinden zijn. Op deze manier kan ik beter af en toe een flesje bij de slijter meenemen.

Bestelling verliep probleemloos

De eerste keer een bestelling gedaan, ik ben uiterst tevreden over deze webshop. Overzichtelijke website en een prima prijs voor het product wat ik bestelde.

• Ik ben: Eerste keer klant

Goede voorraad en snelle verzending

Drankdozijn was zeer snel met verzenden, super fijn! Ook alles goed op voorraad, juist ook van de artikelen in de aanbieding. Goed verpakt en alles was duidelijk. We blijven hier bestellen!

Top en snel geregeld.

Eigenlijk altijd goed met drankdozijn.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW