Zou u de naam misschien aan kunnen passen. Annelies Hulshof. Mijn man is overleden

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd een goed ervaring met Drankdozijn

Snel geleverd en goed verpakt!

Elke keer foutloos

Inmiddels heb ik meerdere malen naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Drankdozijn.nl Elke keer wordt alles foutloos en goed beschermd afgeleverd, hier kunnen andere aanbieders nog iets van leren. Persoonlijk vind ik het jammer dat de drempel voor gratis verzending vrij hoog ligt, verder absoluut geen op- of aanmerkingen.

Heel tevreden

Groot assortiment prima prijs

• Ik ben: Vaker klant geweest

prima web site, snelle service

Makkelijke web site, snelle en goede service, goed verpakt, prima tevreden.

• Ik ben: Vaker klant geweest

vlotte afhandeling..keurig verpakt en vlotte levering

eeste reaktie was ..zo dat is vlot.. keurig in stevige dozen met flessenmallen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle levering en goed verpakt.

Bestelling geplaatst en de volgende dag in huis. Relatief goedkope prijzen en een snelle levering. Zeker een aanrader!

Snel geleverd & goed verpakt

Groot assortiment met allemaal lekkere dingen

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima online drankenhandel met betaalbare prijzen.

Er wordt altijd prima op tijd geleverd en vaak aantrekkelijke kortingen.

Zeer slechte klantenbinding

Al 6 jaar klant bij Drankdozijn. Koop bijna maandelijks een doos whisky. Recent hebben ze een aanzienlijke prijsverhoging doorgevoerd voor het merk dat ik bestel. Drankdozijn daarop aangesproken, maar dat werd met een dooddoener afgedaan. Korte tijd later is hetzelfde merk opeens weer in prijs verlaagd. In vind dat ze daar wel op hadden mogen wijzen. Prijs was binnen enkele jaren met ongeveer 25% verhoogd. Bovendien blijkt het onmogelijk een review met een beoordeling 1 te geven

Zeer slechte klantenbinding

Zeer slechte klantbinding

Zeer slechte klantbinding

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede, betaalbare drank en een geweldige service

Bestel hier al een paar jaar, leuke acties, goedkope, prima whisky (Highland Friends) en een verrassing op je verjaardag en een heel vriendelijke service en comfortabel contact

• Ik ben: Vaker klant geweest

We zijn al langere tijd klant, dat zegt genoeg!

Regelmatig mooie aanbiedingen en een uitgebreid assortiment. Daarom kun je ook nieuwe producten uitproberen.

Supper

Altijd bestelling op opgegeven datum in huis 1 keer bestelling niet geleverd door post nl en de volgende dag werd er gelijke een nieuwe levering verstuurd, echt helemaal top Echt mijn drank , voornamelijk whisky bestel ik bij DrankDozijn

• Ik ben: Vaker klant geweest

Altijd prima en snelle levering

Snelle levering en goede prijs.

• Ik ben: Vaker klant geweest

zeer snelle en nette bezorging

top

• Ik ben: Vaker klant geweest

Razendsnelle bezorging en de laagste prijzen

Groot assortiment

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snelle bezorging, redelijke prijzen.

Na een aantal malen bij DD besteld te hebben is mijn ervaring dat de prijzen redelijk zijn en de levering probleemloos.

Betrouwbaar en snel

Goed assortiment Snelle levering

Goed service

Vlotte levering

perfect

OP ZATERDAG BESTELD EN MAANDAG AL BINNEN ,WAS NETJES VERPAKT IVM BREUK. OOK EEN SCHERPE PRIJS.

• Ik ben: N.v.t.

perfect