Goedkoop en goed verpakt.

Kahlua wordt goedkoop geleverd. De flessen zijn uitstekend verpakt.

Duidelijke website,en snel geleverd

heel goed

snelle levering, de volgende dag al in huis zorgvuldig ingepakt!

Doos is erg groot

Goede prijzen...snelle levering

Prijstechnisch goed..veel keus. Snel geleverd en duidelijke website Vaste klant naar volle tevredenheid.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Goede prijzen, goed verpakt, snel verzonden.

Ik koop hier regelmatig, af en toe ook glaswerk en het komt altijd netjes verpakt en snel aan. Absolute aanrader is Buffalo Trace, beste bourbon die er is voor een geweldige prijs.

Professionele dienstverlening

Het is nu de tweede maal dat ik een bestelling heb geplaatst. Afhandeling is strak gecoördineerd en aflevering op tijd. Door de ruime keuze in assortiment en bovenstaande professionaliteit, zal het niet de laatste bestelling zijn!

Prima website

Heel veel keuze op de website tegen aantrekkelijke prijzen. Prima service en snelle bezorging. Ook heel fijn dat er een goede controle is dat er geen drank onder de 18 jaar wordt verkocht.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Proost en tot de volgende keer

Een ruim aanbod, met ook de meer bijzondere artikelen, voor concurrerende prijzen. De levering was snel, prima verpakt en volledig naar wens en verwachting. Hartelijk dank weer!

Snel en goed

Snel en goed

• Ik ben: Vaker klant geweest

Veel keuze, goede levering.

Veel keuze, goede levering

• Ik ben: Vaker klant geweest

Aantrekkelijke prijzen en perfecte service

Grote keuze voor aantrekkelijke prijzen en per doos van 12 flessen geen verzendkosten. Vandaag besteld en 2 dagen later geleverd. Perfecte service

Fijne webshop

DrankDozijn heeft heel producten waardoor er voor elk wat wils is. Service en bezorging zijn uitstekend, evenals de controle bij bestelling, onder de 18 jaar kan er niets besteld worden.

• Ik ben: Vaker klant geweest

Prima prijs, en snelle levering, in een zeer goede verpakking.

Zie boven

hele goede ervaring

makkelijk bestellen en vlotte bezorging

• Ik ben: Eerste keer klant

Alleen de levering door PostNL kan beter

Besteld. Snel verzonden. PostNL belde niet aan, maar stuurt een bericht dat ze ons niet thuis getroffen hebben, terwijl we gewoon thuis waren en klaar zaten voor ontvangst. Kon het pak bij een afhaalpunt ophalen. Tevreden over Drankdozijn.nl, maar niet over PostNL.

Snel en goedkoop

Zeker als je gebruik maakt van de aanbiedingen kun je heel goed slagen bij DrankDozijn, om je drankvoorraad uit te breiden.

PERFEKT

PERFEKT

Prima bezorging

Whisky was uitstekend verpakt en op tijd bezorgd

• Ik ben: Vaker klant geweest

Snel geleverd en product voldoet aan verwachtingen.

levering

Ik heb de bestelde artikelen snel en vakkundig ontvangen. Zal er veel plezier van hebben.

Snel, netjes en goedkoop

Prima, zeker voor herhaling vatbasr

• Ik ben: Eerste keer klant

Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Product was goed verpakt. Snelle bezorging.

• Ik ben: Eerste keer klant

Bestelling snel afgeleverd op overeengekomen datum. Door bezorgdienst niet netjes, maar na klacht daarover bij Drankdozijn, wiens schuld dit niet was, keurig afgewerkt met excuses en waardebon!

Great service

Fast delivery, very good packaging. Will definitely order again with them.

12 Kombuisweg

Amsterdam 1041 AW